Categories: Ґаджети

Експерти назвали недолік Xiaomi Mi Band 4, який ненавидять всі

Share

Даний наручний гаджет оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 320 на 240 пікселів, причому дисплей є не тільки сенсорним, але ще і кольоровим, що робить його вкрай привабливим у всіх відносинах. Само собою, що не обійшлося в Xiaomi Mi Band 4 і без інших компонентів, а входять в число таких акумуляторна батарея ємністю 135 мАг, одного заряду якої вистачає на 20 днів автономної роботи, модуль для постійного цілодобового вимірювання пульсу, а також, крім того, інтерфейс Bluetooth 5.0 LE для підключення до телефонів. Даний модуль забезпечує радіус роботи на рівні 50 метрів, але якщо смартфон такий сучасний стандарт не підтримує, в режимі зворотної сумісності буде працювати підтримка старішого.

Корпус трекера має захист від води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому з Xiaomi Mi Band 4 можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів, так як такий витримує тиск до 5 АТМ. Дисплей прикритий загартованим склом, подряпати яке при звичайному повсякденному використанні майже неможливо. За допомогою додатка Mi Fit для Android і iOS можна використовувати безліч різних можливостей, в тому числі змінювати циферблат на будь-який бажаний. Повна зарядка трекера займає трохи більше ніж півтори години, але зате зарядний пристрій входить в комплект поставки, а це дуже великий і значимий плюс, так як не доведеться докуповувати що-небудь окремо. Є в цьому наручні гаджет і ще одна особливість.

Є такою особливістю чіп NFC, що дозволяє проводити оплату покупок в магазинах і розплачуватися за проїзд у громадському транспорті. Проте, в силу загадкових обставин працює такий в Xiaomi Mi Band 4 виключно з платіжною системою Mi Pay, а вона доступна тільки в Китаї. Чомусь китайська корпорація не стала додавати підтримку Google Pay чи іншої міжнародної системи обробки платежів, хоча фізично ніяких обмежень для цього немає. Саме цю особливість всі жителі будь-яких країн, крім Піднебесної, вважають найголовнішим недоліком, і такий все звичайно ж ненавидять, адже через це трекер втрачає значну частину своїх привабливих можливостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple представить браузер Safari з підтримкою ШІ разом із новими операційними системами

    Компанія Apple тестує версію свого веб-браузера Safari, яка включає зміни в інтерфейсі користувача, розширені функції…

    01.05.2024

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024