Дкілька слів, які дозволять заощадити при заміні навушників Apple AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумулятори бездротових навушників Apple AirPods не підлягають заміні. У прес-службі Apple заявляють, що Apple AirPods розраховані на тривалий строк служби, проте реальні відгуки вказують на те, що вони працюють від 18 до 36 місяців в залежності від сценарію використання.

Редактор видання The Washington Post поділився своїм досвідом по заміні AirPods, які перестали тримати заряд. Коли він звернувся в магазин, йому сказали, що вартість заміни навушників на нові становить 138 доларів (3,4 тис грн.), при цьому автор статті витратив 159 доларів при купівлі цих навушників на момент виходу (4 тис грн.). Розслідування показало, що є обхідний шлях, який дозволить власникам вмираючих AirPods помітно заощадити.

Якщо вашим AirPods менше року, але вони тримають заряд менше п’яти годин при прослуховуванні музики, Apple безкоштовно замінить навушники на нові. Якщо ви купили дворічну розширену гарантію AppleCare+, то це працює і для навушників, яким не більше двох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж гарантія закінчилася, то Apple замінить навушники за 98 доларів (2,4 тис грн.) (по 49 доларів за штуку – 1,2 тис грн.), а не за 138 доларів, про які говорилося раніше. Ключовий момент для отримання сервісу за зниженою ціною полягає в тому, що ви повинні сказати в сервісному центрі, що ви здаєте свої AirPods для «обслуговування акумулятора» (battery service). Співробітники сервісних магазинів прекрасно знають про політику компанії, але проблема в тому, що далеко не всі користувачі знають подібні кодові фрази і слівця.

Сподіваємося, дана інформація буде для вас корисною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.