Microsoft активно працює над Windows 11 для заміни Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть не дивлячись на те, що це програмне забезпечення постійно оновлюється до нових версій, в його роботі регулярно виникають неполадки, що заважають повноцінно використовувати гаджет і отримувати від цього задоволення. Саме тому вже незабаром всі охочі зможуть завантажити Windows 11, а потім використовувати її на постійній основі.

Навіть не дивлячись на те, що поки що американська корпорація не робила ніяких заяв про свою нову операційну систему для комп’ютерів, планшетів і ноутбуків, вже незабаром всі охочі зможуть її встановити. За даними інсайдерів, доступ до цієї ОС не так давно отримали співробітники самої Microsoft з відділу тестування. Їм тепер належить перевірити це програмне забезпечення на працездатність, щоб розробники могли виправити всі баги і внести зміни до публічної презентації. Таким чином, формально Windows 11 вже випущена, але тільки для обмеженого кола людей, а ось її повноцінний реліз трапиться через кілька місяців після презентації, на якій одинадцяту «вінду» і покажуть публіці.

Нова ОС швидша, стабільніша, красивіша, надійніша і простіша старої, тобто звичної всім Windows 10. Все це було б неможливо без ядра Windows Core. Воно не тільки дозволило забезпечити більш кращий користувальницький досвід, але ще й уможливило установку оновлень у фоновому режимі без будь-яких складнощів і дій з боку користувача. За рахунок цього більше не доведеться перезавантажувати комп’ютер щоразу, коли потрібно встановити якісь апдейти. Це абсолютно точно порадує всіх користувачів, також як і нова система захисту, при якій всім додаткам потрібно видавати дозволи на доступ до системних функцій і окремих компонентів, на зразок камери і мікрофона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок цього всі користувачі новенької Windows 11 зможуть контролювати встановлені додатки, що багаторазово посилить систему захисту, так як один невірний крок більш не приведе до того, що за власником електронного пристрою почнуть постійно цілодобово стежити. Інтерфейс також кардинально зміниться в порівнянні з доступним зараз в Windows 10. Він не тільки стане єдиним, але ще і буде багаторазово спрощений, завдяки чому розібратися в новій «винді» виявиться максимально просто. Очікується, що коли вийде дана ОС, встановити її все користувачі ліцензійної доступною зараз зможуть безкоштовно. Залишається вірити, що все саме так і буде, адже за рахунок цього вдасться заощадити велику суму грошей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.