Xiaomi Mi Band 5 отримав найбільш довгоочікувану функцію

Нам стало відомо про прийдешній запуску в продаж спортивного браслета Xiaomi Mi Band 5, оснащеного за останнім словом техніки. Інформацією про таке поділилося надійне джерело. За його відомостями, фітнес-трекер Xiaomi наступного покоління вийде вже в другому кварталі 2020 року, тобто це повинно статися в період з березня по червень включно. Новинка отримає більший 1,2-дюймовий кольоровий екран, а також, крім того, ряд інших особливостей, завдяки яким вона виявиться вкрай привабливою в усіх відношеннях. Повідомляється, що основна ставка в Mi Band 5 буде зроблена на підтримку їм повноцінної роботи з платіжною системою Google Pay. Все це стане можливим завдяки повноцінному чіпу NFC, встановленому в новинку, а також за рахунок бажання виробника зробити новинку більш привабливою в очах всіх покупців на міжнародному ринку.

В даний час трекери Xiaomi підтримують оплату покупок в магазинах і оплату проїзду в громадському транспорті, але тільки в Китаї, тоді як в інших країнах світу платіжна система Mi Pay не працює. Все це говорить про те, що у жителів Європи, США та інших країн світу з’явиться можливість легко і просто оплачувати будь-які товари в торгових точках, використовуючи спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5. Питання лише в тому, чи буде платіжна система Google Pay працювати з телефонами iPhone на базі iOS, або ж така особливість виявиться унікальною особливістю для мобільних пристроїв Android. Ймовірно, відповідь на це питання з’явиться вже в найближчі кілька місяців, адже чим ближче анонс, тим більше в мережі відомостей про таку новинку.

Крім усього іншого, майбутню новинку приписують функцію ЕКГ, завдяки якій вона зможе виконувати ехокардіограму серця, що дозволяє діагностувати різні захворювання і інші недуги. В іншому, Xiaomi Mi Band 5 зможе визначати рівень стресу і рівень води в організмі. На основі цієї інформації наручний гаджет зможе давати цінні підказки про те, що повинен робити його власник, щоб заспокоїтися, або ж відновити водний баланс. Коли даний спортивний браслет надійде в продаж, коштувати він буде близько 1000 гривень, так як його цінник виявиться на рівні 200 юанів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.