Microsoft представила ноутбук Surface LaptopSurface LaptopSurface Laptop 3 із неймовірними можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з величезною безліччю інших електронних пристроїв, в ході своєї презентації в Нью-Йорку, що в США, корпорація Microsoft офіційно представила громадськості ноутбук Surface Laptop 3, який є, напевно, найкрасивішим серед усіх, які коли-небудь створювали і випускали на ринок , що працюють при цьому на базі операційної системи Windows 10. Пристрій доступний в двох версіях, одна з яких оснащена класичним 13,5-дюймовим екраном, а інша, більша, 15-дюймовим. Новинка володіє корпусом з металу, надійної клавіатурою, зручним трекпедом а також, крім того, роз’ємом USB Type-C, який використовується для підключення різної периферії. Все це доповнено потужним технічним оснащенням.

Ноутбук має IPS-екраном PixelSense з роздільною здатністю 2256 на 1504 пікселів, а співвідношення сторін становить 3: 2. На вибір доступні моделі з екранами на 13,5 і 15 дюймів. У класичній компактної моделі використовується процесор Intel Core 10-го покоління, тоді як в просунутій «старшій» моделі використовується APU AMD, який має графічний прискорювач GPU з унікальними ядрами. За словами Microsoft, новий 15-дюймовим Surface Laptop 3 на 200 грамів легше MacBook Pro (2019) від Apple, але при цьому могутніше і компактніше. Хід клавіш складає всього 1,3 мм, але вони не заїдають і не залипають, обіцяє компанія-виробник. Трекпад став на 20% більшим в порівнянні з попередньою моделлю ультрабука, і за рахунок цього користуватися ним відчутно зручніше.

Щоб замінити флеш-пам’ять SSD в Surface Laptop 3 не потрібно звертатися в сервіс, тому що така легко витягається з корпусів, що дозволяє замінити на будь-яку іншу на свій власний розсуд. Одного повного заряду батареї двох моделей нового ноутбука Microsoft вистачає на повний робочий день, запевняє американська корпорація. Особлива технологія зарядки дозволяє зарядити акумулятор з 0% до 80% всього за 55 хвилин, тобто менше ніж за одну годину. Клавіатура, звичайно, має світлодіодне підсвічування, завдяки чому працювати навіть у повній темряві цілком комфортно і зручно. В якості ОС на новинку встановлена ​​Windows 10. За рахунок цього новинку можна назвати повноцінним робочим інструментом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник не розкриває повністю всіх характеристик свого нового ноутбука, однак такий абсолютно точно припаде до смаку всім тим, хто любить Windows 10 і все, що з нею пов’язано. Купити новинки можна буде вже 22 жовтня 2019 року, коли вони надійдуть у продаж по всьому світу, проте жителі України купити собі такі, як і завжди, не зможуть. На вибір покупців пропонують кілька різних колірних рішень, завдяки чому можна буде «виділитися з натовпу», як модно зараз говорити. Купити Surface Laptop 3 в 13-дюймової модифікації можна за ціною від $ 999, тоді як за 15-дюймову модель доведеться віддати від $ 1200. Точна сума залежить від обраної модифікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.