Представлений планшет Microsoft Surface Pro 7 на Windows 10 з роз’ємом USB Type-C

В рамках осінньої презентації, яка проходила в США, компанія Microsoft офіційно представила громадськості безліч нових електронних пристроїв, а одним з таких виявився планшетний комп’ютер Surface Pro 7. Новинка в першу чергу призначена для тих, хто багато переміщається, але при цьому змушена завжди мати під рукою повноцінний комп’ютер, використовувати який можна для виконання робочих завдань. Новий електронний пристрій працює на базі операційної системи Windows 10, що дозволяє виконувати з його допомогою найрізноманітніші дії. Такий гаджет оснащений 12,3-дюймовим екраном PixelSense, а володіє він роздільною здатністю 2736х1824 пікселя, тоді як співвідношення сторін становить 3: 2. За словами виробника, нова модель кардинально відрізняється від старішої.

Так, зокрема, її «повністю переробили», в результаті чого вийшов чи не зовсім новий планшет. Такий оснащений новітнім процесором Intel Core 10-го покоління, а поставлятися новинка може з 4, 8 і 16 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг твердотільної флеш-пам’яті SSD варіюється від 128 ГБ до 1 ТБ включно. Одним з найголовніших нововведень Microsoft Surface Pro 7 виявився інтерфейс USB Type-C, який прийшов на зміну фірмовому коннектору американської корпорації, з яким у користувачів завжди були проблеми, так як зарядку доводилося здійснювати через спеціальний кабель, а такою є унікальним, тому його завжди і всюди доводилося брати з собою. Тепер в цьому немає необхідності, так як USB-C вкрай сильно поширений.

Компанія-виробник не стала довго говорити про «залізо» свого нового планшетного комп’ютера, але вона приділила багато уваги фірмовому стилуса Surface Pen, який, за її словами, був створений буквально з нуля. Таке дозволяє редагувати документи в офісному додатку Word і електронні таблиці Excel, а також виконувати ряд інших дій. Наприклад, можна написати цифри в осередку, як потім вони розпізнаються і заміняться на цифрові. Закреслення будь-якої рядки в тексті за допомогою пера призводить до її видалення. Планшетний комп’ютер Microsoft Surface Pro 7 є ідеальним для всіх тих, кому потрібно завжди і скрізь мати доступ до досить потужного комп’ютера.

Офіційні продажі такої новинки почнуться вже 22 жовтня 2019 року, а купити собі даний планшет всі бажаючі зможуть за ціною від $ 749. У таку суму грошей обійдеться базова модель, оснащена 4 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, тоді як інші коштують дорожче. Пристрій доступний в декількох колірних рішеннях, а стилус Surface Pen, також як і складну мишку, докуповувати доведеться окремо. Офіційні продажі Microsoft Surface Pro 7 почнуться в США, Європі, Канаді та ще кількох регіонах світу, а ось до Росія така новинка не добереться, принаймні в сертифікованому для російського ринку стані. Втім, можливо вперше за останні роки ситуація в цьому плані зміниться в кращу сторону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.