Вже дуже скоро будуть представлені Apple AirPods 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поголоси про нові бездротові навушники Apple AirPods 3 з шумоподавленням не нові і «гуляли інтернетом» досить давно. Але тепер гліф, виявлений в iOS 13.2, показує, як будуть виглядати нові навушники з шумоподавленням. Вони нагадують старі навушники-вкладиші Apple, але бездротові. Значок знаходиться в компоненті системи, пов’язаному з налаштуваннями спеціальних можливостей. А це дозволяє припустити, що вони працюватимуть в ролі слухових апаратів, подібно до того, що можна зробити з поточними AirPods.

Інші посилання, знайдені в операційній системі, припускають, що нові бездротові навушники матимуть різні режими прослуховування з шумоподавленням або без нього, що в системі називається «режимом фокусування». Нові AirPods мають код моделі B298.

Так сталося, що майбутні AirPods виглядають дуже подібними на ті, що були опубліковані на SlashLeaks і позиціонувались як прототип AirPods 3. Цілком можливо, що нові навушники будуть представлені в кінці цього місяця, коли від Apple очікується ще один спеціальний захід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.