Categories: Ґаджети

Представлені екшн-камери GoPro Hero 8 Black і GoPro Max з нічним режимом і новою стабілізацією

Share

Нові моделі найпопулярніших в світі екшн-камер стали поліпшеними версіями випущених в минулому році моделей. Користувачів в новинках чекає система цифрової стабілізації відео HyperSmooth 2.0 і функція прискорення відео TimeWarp 2.0, причому остання має регулювання швидкості і підтримує знамените кріплення компанії GoPro, яке вбудовано прямо в камеру, завдяки чому на неї не потрібно надягати додаткові чохли або щось подібне. Корпус новинок володіє захистом від води і пилу за стандартом IP68, що дозволяє в даному конкретному випадку занурюватися з камерами на глибину до 10 метрів, тому що вони витримують тиск до 1 АТМ.

Камера GoPro Max володіє 16,6-мегапіксельним сенсором, який здатний записувати 360-градусні сферичні відео, причому роздільна здатність таких виявиться на рівні 5,6K, а частота кадрів при цьому досягає 30 fps. За рахунок сенсорного екрану можна легко і просто використовувати функцію попереднього перегляду в режимі реального часу, щоб бачити, як саме знімає фотокамера і що потрапляє в її об’єктив. При необхідності, можна змінити кут огляду, або ж включити / вимкне цифрову стабілізацію, яка робить відеоролики більш плавними шляхом їх згладжування.

Моделі камер GoPro Hero 8 Black і GoPro Max здатні похвалитися поліпшеним режимом нічної зйомки (фото і відео) під назвою Night Sight 2.0, просунутою підтримкою HDR, а також більш потужними мікрофонами, які краще записують все, що відбувається навколо і відтинають зовнішні шуми. Працювати з даними камерами можна легко і просто за допомогою смартфона на базі Android або iOS, тому що відповідне додаток доступний в магазинах Google Play і App Store відповідно. Продажі нових фотокамер для любителів записи чогось від першої особи почнуться вже в кінці жовтня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: GoProукр
  • Останні записи

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024

    Яким буде новий MacBook Air з чіпом M4 та нейромережевими функціями

    Поки Apple продовжує активно працювати над впровадженням нового покоління чіпів M4 з нейромережевими можливостями, ми…

    03.05.2024