Мрія мільйонів: Смарт-годинник Apple Watch можна отримати безкоштовно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попит на різного роду переносну електроніку стрімко зростає з кожним днем, а відбувається це здебільшого через бажання людей завжди і всюди використовувати різні гаджети, яких за останні десять років стало неймовірно багато, адже тепер у продажу можна зустріти навіть «розумні» холодильники, не кажучи вже про багато інші винаходи. Найбільш просунутим наручним гаджетом, якщо говорити про смарт-годинники то таким є Apple Watch series 4. Вони пропонують широкі функціональні можливості, стильний зовнішній вигляд, велику автономність і масу інших особливостей, які роблять його вкрай привабливим у всіх відносинах. Навіть не дивлячись на те, що він коштує не дуже мало, в районні 8 000 гривень. Але вже зараз будь-який бажаючий може отримати його безкоштовно, і це реальний факт.

Так, зокрема, наручний гаджет Apple Watch series 4 протягом обмеженого періоду часу можна отримати без будь-якої плати. Цей смарт-годинник володіє захистом від води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому з ними можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів. Апаратною основою новинки став процесор S4, який в два рази швидший чіпа S3, встановленого в модель третього покоління, випущену рівно один рік тому. Завдяки новим датчиків і сенсорів, нові «розумні» годинник від «яблучної» корпорації краще розпізнають, коли з людиною щось трапилося, після чого вони самостійно викликає швидку.

Тепер за допомогою наручного годинника користувачі можуть робити собі електрокардіограму (ЕКГ), щоб таким чином виявляти будь-які проблеми зі здоров’ям. Час автономної роботи Apple Watch Series 4 в режимі середній навантаження перебуває на рівні 18 годин, що є дуже навіть непоганим результатом, адже дисплей став більшим, а значить і зросло енергоспоживання. Кнопка-коліщатко отримала тактильну віддачу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише зараз у всіх є можливість отримати Apple Watch Series 4 40mm повністю безкоштовно, причому навіть за доставку не буде потрібно платити. Все це стало можливим завдяки спеціальній акції, щоб стати учасником якої потрібно підписатись на наш телеграм та вподобати спільноту iTECHua, а потім просто зробити репост конкурсного запису (закріплений у верху сторінки на Facebook) та залишити під ним коментар на тему: чому я хочу Apple Watch Series 4 40mm.

Результати розіграшу будуть оголошені 1 листопада. Переможець буде визначений (в рамках відео) випадковим чином ввечері через один з популярних сервісів для проведення розіграшів. Оплата доставки за наш рахунок. Всім удачі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.