Amazon Echo Buds — повністю бездротові арматурні навушники з шумозаглушенням і портом Micro-USB

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Amazon продовжує розширювати сімейство пристроїв Echo. І сьогодні до нього додалися перші повністю бездротові навушники Amazon Echo Buds.

Почати варто з того, що новинка являє собою навушники з активним шумозаглушенням. У цьому сегменті подібні технології поки зустрічаються рідко, так що новинка Amazon, враховуючи популярність компанії на ряді ринків, цілком може відкусити шматок ринку у конкурентів.

Автономність навушників заявлена рівною 5 годинам, сумарна з футляром — 20 годин. Що цікаво і дивно — для зарядки тут використовується порт Micro-USB, і навряд чи у Amazon цьому є чітке пояснення. Також можна відзначити захист від бризок (IPX4) і наявність в навушниках ІЧ-датчиків, які визначають, коли навушник був вийнятий з вуха і дають команду призупинити відтворення. Само собою, тут є інтегрований голосовий помічник Alexa.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується звуку, можна відзначити, що Echo Buds — це дводрайверні арматурні навушники, так що звучати вони повинні гідно, якщо говорити про даноний сегмент. А говоримо ми про сегмент повністю бездротових навушників вартістю 130 доларів (3 200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.