Динамік Xiaomi Mi Outdoor: Характеристики, ціна і відмінності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi анонсувала чергову новинку: на цей раз дебютував портативний динамік під назвою Mi Outdoor Bluetooth Speaker.

Пристрій виконаний в корпусі циліндричної форми. Йдеться про відповідність стандарту IP55, що означає захист від води і пилу. Таким чином, використовувати гаджет можна на відкритих просторах навіть в дощову погоду.

У конструкції новинки застосовується 52-міліметровий випромінювач. Для обміну даними зі смартфоном, планшетом або портативним комп’ютером служить бездротовий зв’язок Bluetooth 5.0. Харчування динамік отримує від акумуляторної батареї ємністю 2600 мА·год. Стверджується, що час автономної роботи на одній зарядці досягає восьми годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед іншого згадані два мікрофони, які дозволяють здійснювати телефонні дзвінки. Для поповнення запасу енергії служить симетричний порт USB Type-C. У продаж портативна колонка Xiaomi Mi Outdoor Bluetooth Speaker надійде вже до кінця поточного місяця. Придбати її можна буде за орієнтовною ціною 30 доларів США (750 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.