Categories: Ґаджети

Xiaomi випустила найдешевший телевізор Mi TV Pro із роздільною здатністю 8K

Share

Вчора компанія Xiaomi оголосила про те, що вона ось-ось представить свій новий телевізор, купити який стане можливим в двох розмірах. Йдеться про найбільш інноваційну модель в лінійці, тому що вони виявляться оснащені за останнім словом техніки, отримавши навіть назву Mi TV Pro, що вказує на їх просунутість в порівнянні з іншими моделями від даного виробника електроніки.

Так, купити новий телевізор китайської корпорації стане можливим тільки в двох розмірах – 55-дюймовому і 65-дюймовому, тоді як їх технічне оснащення виявиться ідентичним. Головною особливістю новинок виявиться інноваційна за всіма мірками матриця з дозволом 8K. Це в цілих чотири рази більше, ніж 4K. Так, контенту під такий формат поки що ще немає, але зате даний дозвіл підтримується в багатьох відеоіграх. Телевізори Xiaomi Mi TV Pro мають вкрай скромні рамки з бічних сторін, завдяки чому виглядають вони дуже стильно. При необхідності, нижні ніжки можна зняти, щоб повісити ТВ на стіну, використовуючи спеціальний кронштейн.

Очікується, що разом з з новими телевізорами Mi TV Pro з 8K анонсують і нову телевізійну приставку Mi Box. Все це трапиться вже 24 вересня 2019 року. В цей же самий день Xiaomi збирається анонсувати прошивку MIUI 11 , а також флагманські смартфони Mi Mix 4 і Mi 9 Pro (5G) . Таким чином, вже зовсім скоро, в кінці цього місяця, відбудеться одна з головних презентацій нинішньої осені, яка принесе разом з собою безліч нових електронних пристроїв, оснащений за останнім словом техніки. Інсайдери вже повідомили, що базова модель ТВ нового покоління обійдеться покупцям в $ 1000, а ось просунута коштувати буде вдвічі більше – $ 2000.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що моделі телевізорів з роздільною здатністю 8K стануть масовими тільки у 2022 – 2023 роках, а до тих самих пір дозволити собі їх покупку зможе тільки обмежене коло людей через високу вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024