Categories: Ґаджети

Нове оновлення для Windows 10 масово все ламає

Share

Нам вдалося з’ясувати, що випущене останнє оновлення для Windows 10 масово все ламає, тому що після його установки повноцінно працювати за комп’ютером, планшетом, ноутбуком, моноблоком або будь-яким іншим пристроєм з відповідним «залізом» не вийде. Вся справа в тому, що апдейт порушує перенесення кольорів екрану, в результаті чого монітор, наприклад, сприймає білий колір не як білий, як повинно бути на ділі, а як жовтий. При роботі з графічним редактором, грою або чим-небудь ще, де важлива різниця в кольорах, все це робить електронний пристрій повністю непрацездатним.

Ще б пак, адже навряд чи хтось хоче користуватися комп’ютером, який неправильно відображає кольору. Проблемним апдейтом, як пише ресурс MSPoweruser, є патч під номером KB4512941, випущений днями. Такий містить в собі виправлення для системи захисту, але чомусь після його установки комп’ютери, планшети, ноутбуки та інші гаджети перестають коректно відображати кольору. Може почати відображатися жовто-оранжевий відтінок по всьому периметру дисплея. Проблема дається взнаки навіть при створенні скриншота, тобто щось ламається всередині «вінди», тому що на ділі такого відбуватися звичайно ж не повинно.

Єдиним елементом білого кольору після установки оновлення KB4512941 залишається тільки курсор. У міру використання комп’ютера на базі Windows 10 з встановленим таким апдейтом кольору стають більш помаранчевими, а відбувається це до тих самих пір, поки вся картинка так і зовсім не виявиться повністю червоною. Як вирішити дану проблему – невідомо, але деякі користувачі стверджують, що неполадки виникають в разі, якщо на електронний пристрій встановлено додаток Lenovo Vantage, тобто щоб вирішити проблему потрібно його видалити, а потім перезавантажити комп’ютер. Так це чи ні – невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024