Puma випусть власні перші розумні годинники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий бренд спортивного одягу і взуття Puma представив на що проходить в ці дні берлінській виставці електроніки IFA 2019 свої перші розумні годинник, створені спільно з Fossil Group (багатьом ця компанія може бути незнайома, але вона є одним з лідерів ринку розумних годин). Звичайно ж, вони націлені в першу чергу на спортсменів, було б дивно, будь воно не так.

Розробка знакового для бренду Puma аксесуара зайняла близько року. У Puma вирішили не морочитися над ім’ям і назвали новинки просто Smartwatch. Розумні годинники Puma вийшли дуже легкими (всього 22 г) і мають захист від води (швидше за все, звичні для сегмента 5 ATM).

Годинники отримали круглий екран AMOLED з діагоналлю 1,19 дюйма і одну велику кнопку (на її поверхні вигравіруваний логотип компанії) на 44-мм (єдиний розмір) алюмінієвому корпусі. Апаратною платформою служить SoC Qualcomm Snapdragon Wear 3100, а програмною — Google Wear OS. Обсяги ОЗУ і вбудованої флеш-пам’яті складають звичні для моделей Wear OS 512 МБ і 4 ГБ відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник оснащений модулем NFC, який підтримує платіжну систему Google Pay. Також в оснащення входять датчик частоти серцевих скорочень, модуль GPS, акселерометр, гіроскоп, альтиметр.

Само собою, годинники здатні виступати в ролі трекера активності, розпізнаючи різні види спорту, і відображати різні події зі смартфона.

Ніяких вражаючих показників автономності тут очікувати не варто. Сам виробник говорить лише про одну добу, хоча є режим економії енергії, в якому пристрій може протриматися до двох днів.

На вибір є кілька кольорів, які показана на зображенні вище. Втім, годинник підтримує стандартні ремінці з кріпленням шириною 16 мм.

Годинники повинні з’явитися в продажу в листопаді, ціна — $275 (7 000 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.