AsusPro B9 — найлегший у світі бізнес-ноутбук

Ще однією цікавою новинкою Asus сьогодні став ноутбук AsusPro B9. Помилки тут немає, цю модель виробник називає саме так, а не Asus Pro B9.

Але назва-далеко не найцікавіше в новинці. Asus стверджує, що цей апарат є найлегшим у світі бізнес-ноутбуком. В даному випадку маса новинки становить всього 880 г, причому це при наявності 14-дюймового екрану! Правда, це показник лише для версії зі скромним акумулятором ємністю 33 Вт·год.

Повних специфікацій ноутбука поки немає. Відомо, що серцем послужать процесори Intel Core 10-го покоління. Для зберігання даних передбачено до двох SSD з інтерфейсом PCIe 3.0 об’ємом по 1 ТБ кожен.

Екран за рахунок тонких рамок займає 94% площі поверхні кришки, за рахунок чого ноутбук не тільки легка, але і компактний. Товщина становить 14,9 мм. Також є декілька портів USB-C з підтримкою Thunderbolt 3, HDMI, адаптер Wi-Fi 6. Окремо можна виділити відповідність стандарту MIL-STD 810G, завдяки якому ноутбук повинен без особливих наслідків пережити падіння з невеликої висоти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.