Представлена ультра-рідкісна і дорога гарнітура Meizu UR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні китайський виробник Meizu представив свій флагманський смартфон Meizu 16s Pro, а також останню версію фірмової оболонки Flyme під номером 8.

Одночасно з цим були анонсовані високоякісні навушники Meizu UR, причому абревіатура UR в даному випадку означає не You Are, як можна було б припустити, а Ultra Rare. Тобто мова йде про дійсно унікальні навушники.

Meizu заявляє, що під брендом Meizu UR тепер будуть випускатися високоякісні акустичні продукти компанії з технологіями, розробленими ексклюзивно для цих продуктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покупцям пропонують версії навушників Meizu UR, корпус яких виготовлений із застосуванням різних матеріалів, включаючи деревну смолу, акрил, стабілізовану деревину. Одна з версій містить шестерінки в стилі стімпанк і так далі. Тобто користувачам пропонують вибрати максимально персоналізовану гарнітуру. Крім того, в комплекті поставляються набір з трьох професійних проводів, які доступні в 8 кольорах.

Це дуже нестандартна гарнітура, крім того, вона пропонується в нестандартних комплектах з 4, 6, 8 і 10 корпусами. Користувачі зібрати комплект на свій смак, а потім комбінувати навушники, дивуючи знайомих. Найдешевший комплект коштує 377 доларів (9 500 грн.), інші три набори пропонуються за 517 (13 00 грн.), 796 і 1 215 доларів відповідно (20 100 і 30 700 грн.).

Meizu UR вже доступна для придбання в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.