iPad Pro 2020 отримає 3D-камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступний рік обіцяє бути цікавим не тільки для лінійки iPhone, але і для професійних планшетів Apple. Якщо вірити інсайдерам, компанія розробила інноваційний потрійний модуль камери з 3D-сенсорами — спеціально для iPad Pro 2020 року. Така камера дозволить Apple серйозно поліпшити якість одержуваних знімків, а також вивести роботу з доповненою реальністю на ще більш якісний рівень.

У 2018 році Apple перевершила саму себе, випустивши iPad Pro з оновленим дизайном і безкомпромісною продуктивністю. Новий планшет показав себе тільки з хорошого боку і єдиним мінусом можна було назвати лише відносно “слабку” камеру. Але вже в наступному році, Apple виправить і цей недолік.

Потрійний модуль камери, безсумнівно, стане гарною підмогою для лінійки професійних планшетів Apple. За чутками, камера майбутніх планшетів буде складатися з трьох складових елементів: ширококутний модуль, телеоб’єктив, а також сенсор, побудований на ToF-матриці. Давайте розглянемо, для чого може стати в нагоді настільки інноваційний потрійний модуль камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.