Представлені революційні бездротові навушники, які повторюють форму людського вуха

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Human випустила повнорозмірні навушники незвичайного виду: вони схожі на амбушюри повнорозмірних навушників, які не з’єднані між собою ободом. Навушники можна використовувати як Bluetooth-колонку. У Human Headphones вбудована функція синхронного перекладу в режимі реального часу на 11 мов.

Кожен навушник представляє собою 30-міліметровий динамік із двостороннім зв’язком, за обробку звуку відповідає семиядерний цифровий сигнальний процесор Cirrus. На зовнішній стороні навушників розташовані сенсорні елементи управління: перемикання треків, прийняття вхідних викликів і регулювання гучності.

Вага пристрою – 104 м. Навушники оснащені чіпсетом Airoha AB1528 і двома літій-іонними батареями ємністю 280 мАг. Виробник заявляє про дев’ять годин автономної роботи. Заряджається гаджет по кабелю USB-C. Для повної зарядки потрібно близько двох годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перекладати на 11 мов навушники можуть в режимі реального часу при наявності хорошого інтернет-з’єднання. Усі функції навушників Human налаштовуються за допомогою безкоштовного додатку для смартфонів на iOS або Android. Вартість гаджета складає $ 399.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.