Categories: Ґаджети

Перші розумні окуляри Huawei надійдуть у продаж 6 вересня

Share

На церемонії презентації флагманських телефонів Huawei P30 і P30 Pro навесні цього року Huawei також анонсувала свої перші розумні окуляри, створені у співпраці з відомою південнокорейською компанією Gentle Monster. На той момент було оголошено про те, що розумні окуляри Huawei Gentle Monster вийдуть на ринок в червні-липні цього року.

Тепер же стало відомо про те, що в Китаї продажі розумних окулярів Huawei Gentle Monster почнуться 6 вересня цього року. Голова споживчого підрозділу Huawei Річард Ю (Richard Yu) заявив, що розумні окуляри Huawei Gentle Monster — це новітнє поєднання моди і технологій.

Розумні окуляри Huawei x Gentle Monster дозволяють користувачам вести бесіду через прив’язаний смартфон, не використовуючи гарнітуру. Так, окуляри повністю замінюють навушники і мають вбудовані динаміки. Окуляри не мають камери, на них немає кнопок. Щоб відповісти на телефонний дзвінок, користувачам потрібно просто натиснути на дужку. Для поліпшення якості зв’язку в окуляри вбудована технологія шумозаглушення AI Bluetooth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У корпусі Huawei x Gentle Monster знаходяться антена, зарядний модуль, чіпсет, акумулятор і пара мікрофонів. Як вже повідомлялося, окуляри оснащені стереодинаміками, які розташовані над вухами. Постукування по дужці запускає голосовий помічник.

Розумні окуляри Huawei x Gentle Monster мають пилонепроникний і водостійкий корпус зі ступенем захисту IP67. Їх можна заряджати через роз’єм USB-C або бездротовим шляхом, помістивши окуляри в шкіряний чохол.

Ціна очок стартує з позначки 212 доларів (5 400 грн.), відвідувачі виставки IFA 2019, яка пройде в Берліні на початку вересня, зможуть випробувати їх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024