Categories: Ґаджети

Новий Xiaomi Mi Band 5 отримає революційну особливість

Share

Різного роду наручні гаджети стають все більш привабливими в усіх відношеннях, і це має безліч різних причин. Їх функціональні можливості розширюються шляхом впровадження нових технологій та установки передових комплектуючих, і саме тому подібну електроінку собі все частіше купують люди по всьому світу. Так, в одній тільки Україні попит на спортивні браслети в 2018 році, за підсумками року, збільшився на величезні 300%, тобто купувати такі стали в три рази частіше. Подібна тенденція збережеться в найближчі роки, а фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5, який буде випущений в наступному році, цьому дуже активно посприяє.

Вже зараз почалися роботи по його створенню, в зв’язку з чим до кінця року у компанії-виробника з’явиться його повноцінний працюючий прототип, який потім вже будуть допрацьовувати і тестувати, щоб випустити на ринок ідеальний у всіх відношеннях продукт, здатний задовольнити потреби якомога ширшого кола людей. Трекер повинен отримати 1,2-дюймовий OLED-екран сенсорного типу з підтримкою технології Always-On Display, причому такий звичайно ж виявиться кольоровим. Крім такої особливості, новинка порадує всіх і кожного акумуляторною батареєю ємністю на рівні 150 мАг, але точних даних на цей рахунок поки що немає.

За підключення до смартфонів у відповіді виявиться модуль Bluetooth 5.1, а вигідно відрізняється такий від попередніх поколінь тим, що він дозволяє знаходити підключений електронний пристрій з похибкою в 10 – 20 сантиметрів. Таким чином, якщо Xiaomi Mi Band 5 буде підключений до смартфону на базі Android або iOS, а власник трекера його випадково втратить в квартирі, він зможе побачити його точне місце розташування за частки секунди. Втім, це далеко не головна особливість майбутнього фітнес-браслета, який, як очікується, обійдеться покупцям всього в 169 юанів, що становить приблизно 800 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна ставка в цьому трекері виявиться зроблена на підтримку ним функції ЕКГ, яка зараз доступна в смарт-годинниках Apple Watch Series 4. Простіше кажучи, Xiaomi Mi Band 5 зможе робити повноцінну ехокардіограму, причому разом з розшифровкою результатів. Щоб використовувати подібну можливість потрібно включити спеціальну функцію через трекер, а потім зайняти горизонтальне положення і не рухатися протягом декількох хвилин, щоб наручний гаджет міг без похибок визначити, наскільки добре працює серце, а потім, після цього, дав свої рекомендації, якщо щось то не в порядку. Це і буде найголовніша особливість новинки, яка вразить усіх покупців, адже зараз жоден спортивний браслет не може похвалитися нічим подібним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    iOS 18 стане одним із найпомітніших оновлень. У ньому зміниться домашній екран

    Нова версія операційної системи iOS 18 отримає не лише функції на базі штучного інтелекту, а…

    01.05.2024

    Apple представить браузер Safari з підтримкою ШІ разом із новими операційними системами

    Компанія Apple тестує версію свого веб-браузера Safari, яка включає зміни в інтерфейсі користувача, розширені функції…

    01.05.2024

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024