Categories: Ґаджети

Топ-5 фішок Viber, про які мало хто знає

Share

Хто не використовує месенджер зараз, напевно, тільки ледачий. У кожного власника смартфона, є різні програми, за допомогою яких можна спілкуватися з друзями або по роботі без дзвінка.

Одним з найбільш поширених месенджерів є Viber. Він зручний, простий у використанні і ним насолоджуються мільйони користувачів.

У Viber є деякі функції, які значно полегшать використання програми і, головне, допоможуть убезпечити аккаунт користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приховати “У мережі”

Для того, щоб ніхто не побачив, коли ви були останній раз в мережі або чи перебуваєте зараз онлайн, потрібно в “Налаштуваннях” зайти в “Конфіденційність” і відключити функцію “В мережі”.

Перегляд повідомлень

Щоб відправник не здогадався про те, що його повідомлення прочитано, зайдіть в “Налаштування”, виберіть пункт “Безпека”, в якому вимкніть функцію перегляду повідомлень.

Пам’ять телефону

Щоб весь контент в чатах автоматично не зберігався на вашому смартфоні, зайдіть в “Налаштування”, виберіть кнопку “Мультимедіа” і відключіть функцію “Зберігати в галерею”.

Статус “Використовує додаток”

Щоб весь контент, який ви встановлюєте на свій смартфон не синхронізувався з Viber, в “Налаштуваннях” зайдіть в “Конфіденційність” і приберіть галочку з функції “Використовує додаток.

Приховати фото

Якщо ви не бажаєте, щоб незнайомці бачили фото вашого профілю, в “Налаштуваннях” виберіть пункт “Конфіденційність” і натисніть на “Фото профілю – ніхто”.

Такі “фішки” допоможуть більш комфортно використовувати додаток і убезпечити себе від недоброзичливців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Viberукр
  • Останні записи

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024