Sony PlayStation 5 може вийти у лютому 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На форумі NeoGAF з’явилася інформація щодо майбутніх ігрових заходів Sony і планів на них. Користувач під ніком D. Final виклав картинки, що описують захід, який маркетологи Sony називають PlayStation Meeting 2020. Подія пройде 12 лютого наступного року і відзначиться офіційною демонстрацією консолі PS5 і ексклюзивів.

Якщо вірити чуткам, незабаром японська компанія почне розсилати запрошення на захід великим видавцям. Ubisoft, Activision, Electronic Arts та інші повинні показати ігри нового покоління в рамках прямої трансляції. Сама Sony продемонструє майбутні ексклюзиви для PlayStation 5, представить трейлер The Last of Us: Part II з датою релізу і покаже версію Death Stranding для прийдешнього пристрою. А ось Ghost of Tsushima, якщо вірити наданої інформації, захід пропустить, але розробники з Sucker Punch Productions активно працюють над грою.

До PlayStation Meeting 2020 Sony проведе 1 листопада 2019 року ще одну трансляцію State of Play. Нові чутки японська компанія поки ніяк не прокоментувала. Нагадуємо, у квітні провідний конструктор PlayStation 4 Марк Церни (Mark Cerny) розповів багато технічних подробиць щодо нової консолі Sony.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.