Categories: Ґаджети

Нові деталі про GTA 6 здивували геймерів зі всього світу

Share

Буквально вчора, в мережу потрапили нові подробиці про таку відеогру, як GTA 6. Вони повалили всіх в шок, тому що ніхто навіть не очікував, що щось подібне може колись статися. Стосуються такі навіть не самої відеоігори, а тих платформ, для яких вона вийде. Повідомляється, що GTA 6 анонсують вже в першій половині наступного року, а розробка цієї гри ведеться з 2012 року під кодовою назвою Project Americas. На створення такого хіта кинуті всі основні сили ігровий студії Rockstar Games, а вже до кінця нинішнього року планується завершити основну частину її розробки.

Що стосується дати релізу, то такий хіт, як GTA 6, повинен вийти восени 2020 року, через цілих сім років з моменту релізу попередньої частини серії. Ця подія стане одним з головних в прийдешньому десятилітті відеоігор, але є великий нюанс. Справа в тому, що протягом щонайменше двох місяців з моменту релізу, як повідомляється, відеогра GTA 6 виявиться доступна виключно в ексклюзивному порядку для ігрової приставки Sony PlayStation 5, тоді як навіть для Xbox Two (Project Scarlett) її випустять лише з затримкою в кілька місяців, а версія для комп’ютерів на базі платформи PC так і зовсім може побачити світ лише через кілька років.

Коли про все це оголосять офіційно, такі подробиці гарантовано вразять всіх, так як користувачам доведеться витрачати гроші на покупку цілеспрямовано однієї єдиної приставки, а така буде щонайменше в десять разів дорожча самої GTA 6. Все це стало реальністю через те, що Sony заплатила велику суму грошей заради того, щоб гра GTA 6 протягом обмеженого періоду часу залишалася ексклюзивом для фірмової ігрової приставки. Про все це подбає видавництво Take-Two Interactive, яке володіє студією Rockstar Games і всіма її підрозділами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: GTAукр
  • Останні записи

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024