Xiaomi випустила гаджет для здоров’я за смішною ціною

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Партнер Xiaomi, компанія HiPee, випустила новий медичний продукт під назвою Smart ECG Wizard. Як випливає з назви, це кардіограф, який контролює частоту серцевих скорочень і знімає електрокардіограму (ЕКГ).

Реклама

Пристрій дуже легкий (всього 33 г), компактний і легко поміщається в кишеню або в сумочку. Відповідно використовувати його можна в будь-який час і в будь-якому місці.

Працювати з HiPee Smart ECG Wizard дуже просто. Для цього необхідно взяти пристрій двома руками і помістити його між вказівними і середніми пальцями. Через кілька секунд показники будуть збережені.

HiPee Smart ECG Wizard забезпечує моніторинг ЧСС та зняття ЕКГ відповідно до медичних стандартів і зберігає ці дані, щоб можна було показати їх лікарю. Більше того, якщо виявлені проблеми з серцем, пристрій видасть користувачеві попередження для термінове звернення за медичною допомогою. Апарат вміє визначати такі аномалії серцевих ритмів.

Кардіограф синхронізується зі смартфоном через Bluetooth, а всі показники можна подивитися в спеціальному додатку. Вбудованого акумулятора вистачає до двох місяців автономної роботи. Пристрій можна придбати за ціною 399 юанів (приблизно 58 доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: