Переворот в світі екшн-камер – панорамна камера Insta ONE X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Insta360 ONE X має безліч функцій. Від TimeShift до FreeCapture – неможливі знімки тепер прості. Ми зібрали цей короткий огляд, щоб продемонструвати згадані функції і показати, як легко знімати з Insta360 ONE X і додатком для iOS / Android.

Приклад одного з режимів TimeShift.

Якість зображення яка вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Висока роздільна здатність важлива для 360. Це дає вам можливість в подальшому збільшувати кращі частини ваших знімків. ONE X встановлює якість на 5,7K відео з гнучким редагуванням. Крім того, ви можете робити знімки зі швидкістю до 100 кадрів в секунду для плавних кадрів або навіть повільних рухів. І ще якщо ви плануєте придбати собі або на подарунок цю екшен камеру переходимо за посилання в магазин FlyTechnolodgy.

Ви можете перемикатися між наступними настройками ONE X:

– 5.7K 360 Відео @ 30FPS

– 50 кадрів в секунду при 4K

– Режим 100 FPS при 3K

– 18 МП Фотографії

Роздільна здатність – головне, коли справа доходить до 360-градусних камер, тому що, коли приходить час зняти ваше відео, ви ніколи не бачите всього поля зору одночасно.

Таким чином, 5,7K One X робить тонну кориснішою, ніж Air. Це так і повинно бути – Air – це, по суті, трохи хитре вкладення для вашого телефону, в той час як One X виставлений як веб-готовий інструмент для створення контенту, який використовується як екшн-камера. Власний маркетинг Insta360 націлений на GoPro 7, рекламуючи чудову стабілізацію FlowState в One X, відстеження руху і можливість робити знімки протягом тривалого часу після зйомки.

Приклад зйомки з моноподи.

Стабілізація на One X чудова; ви можете робити з ним все, і кадри завжди якісні для перегляду. Це яскравість на рівні карданного валу, який легко дорівнює рівню GoPro Fusion. З флюїдами, з якими можна працювати, більш яскраві функції редагування допоможуть вам легко створювати традиційні, але унікально виглядаючі широкоформатні відео.

Наприклад, ви можете вручну вставляти точки повороту, коли ви хочете вирізати знімок, в той час як SmartTrack дозволяє вам вибрати тему – можливо, хтось йде попереду вас або будівля – для того, щоб стежити за кадром. Він найкраще підходить для речей, які досить великі в кадрі, так що або великі структури, або люди, близькі до камери. Ви можете зробити це тільки для розділів відео.

Те ж саме уповільнює і прискорює шматки відео. Ви також можете відзначити кращі частини послідовності, які програмне забезпечення буде пов’язувати з допомогою гладких сковорідок. Фактично, все можна зробити в додатку, включаючи обрізання відео і зняття нерухомих зображень з відео. Ви також отримуєте звичайні улюблені формати на 360 °, такі як «маленька планета» або «риб’яче око». З One X творчі можливості нескінченні.

Приклад фотографій зроблений на Insta ONE X:

Diving
Parachute
skateboard with self-timer
Ski
surfing
travel
water craft
previous arrow
next arrow

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.