Xiaomi Mi Band 4 продають за дуже низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як не крути, але майже кожна людина хоче бути власником спортивного браслета, нехай зовсім і не для того, щоб вести активний здоровий спосіб життя, а просто через цікавість, адже у все більшого числа людей можна зустріти такі наручні пристрою. Вони дозволяють стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, використовувати «розумний» будильник, а також надають безліч інших можливостей, в тому числі вібрують при вхідних дзвінках, що дозволяє такі не пропускати. Кращим фітнес-трекером на ринку зараз є Xiaomi Mi Band 4, який став доступний для покупки в червні, але до полиць магазинів цей гаджет дістався лише в липні, тобто в цьому місяці.

За рахунок цього тепер всі українці можуть собі купити такий спортивний браслет, а пропонує він безліч унікальних особливостей. Крім стандартних функцій, з його допомогою можна 24/7 стежити за роботою серця шляхом вимірювання пульсу, плавати в басейні за рахунок захисту від води і пилу за стандартом IP68 (до 5 АТМ), читати повідомлення з телефону, управляти відтворенням музики на смартфоні, а також регулювати гучність. За відображення інформації в трекері відповідає невеликий 0,95-дюймовий OLED-екран, який має дозвіл 240 на 120 пікселів, а за рахунок того, що він є сенсорним, користуватися Xiaomi Mi Band 4 можна в якості самостійно гаджета.

Щоб отримати доступ до всіх доступних функцій і можливостей доведеться підключати його до смартфону на базі Android або iOS, а для підключення до таких використовується модуль Bluetooth 5.0 з радіусом роботи в 50 метрів. Програмне забезпечення браслета має підтримку величезної кількості різних спортивних програм, включаючи біг на біговій доріжці і заняття в басейні. Дисплей трекера прикритий загартованим склом Corning Gorilla Glass 3, яке захищає його від фізичного впливу різного роду і характеру, в тому числі від потертостей і будь-яких подряпин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна рекомендована ціна Xiaomi Mi Band 4 – 1200 гривень, однак тепер, через менш ніж два тижні з моменту початку продажів, його можна купити всього-на-всього за 995 гривень, тобто набагато дешевше. Базова версія трекера має чорний ремінець, але деякі магазини також продають оригінальні ремінці інших кольорів, в тому числі червоного і синього. За зниженою ціною цей фітнес-браслет вже реалізують десятки торгових точок на українській території, причому оформити замовлення на трекер і забрати його можна відразу. Іншими словами, не доведеться чекати доставки наручного гаджета протягом декількох тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtehnofan.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.