Categories: Ґаджети

Huawei випустила революційний телевізор Honor TV з висувною камерою на HongMeng OS

Share

В рамках виставки Global Mobile Internet Conference в Гуанчжоу, що в Китаї, глава компанії Honor Джордж Чжао анонсував телевізор під назвою Honor TV, чутки про появу якого на ринку ходять по мережі вже кілька тижнів. Як і очікувалося, новинка буквально повністю просякнута революційними технологіями, володіючи дуже тонкою рамкою з усіх боків від матриці, а також штучним інтелектом. Такий призначений в першу чергу для розпізнавання осіб, тобто за рахунок вбудованої камери телевізор зможе розуміти, хто саме перед ним знаходиться, відображаючи найбільш цікаві канали. Наживо новий телевізор нікому не показали.

Все обмежилося лише його демонстрацією на зображеннях, а й цього досить для того, щоб вже зараз уявити собі, що саме являє собою Honor TV. Відзначається, що цей гаджет оснащений фірмовим процесором Honghu 818, в який вбудований спеціальний окремий блок ШІ, що відповідають за апаратний аналіз картинки. Ця технологія в режимі реального часу підбирає найбільш оптимальні настройки яскравості, а також, крім того, насиченості і контрастності, щоб зробити картинку як можна більш привабливою в кожному конкретному фільмі. Цей процесор, за твердженнями Huawei, здатний забезпечити обробку інформації в режимі реального часу при частоті 120 ГГц (в 4K) і до 30 Гц (в 8K).

В якості операційної системи використовується платформа HongMeng OS, яку Huawei створила спеціально для телевізорів. За рахунок цього користувачам виявляться доступні множинні можливості. У число таких входить можливість здійснювати відеодзвінки, а також грати в ігри з підтримкою доповненої реальності. Офіційні продажі Honor TV почнуться на території Китаю вже в найближчі кілька тижнів, але без конкретики. Купити новинку покупці зможуть на різних торгових майданчиках, на зразок Tmall, Vmall, JD.com та інших. У доступному для огляду майбутньому бренд має намір продавати свій телевізор в Індії та інших країнах міжнародного ринку, в тому числі в Росії. Вартість новинки не розкривається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Цей процесор, за твердженнями Huawei, здатний забезпечити обробку інформації в режимі реального часу при частоті 120 ГГц (в 4K) і до 30 Гц (в 8K). Частота обработки не 120 ГГц, а120 Гц. Хотелось бы на его посмотреть в работе.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max отримає новий тип акумулятора

    За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple в iPhone 16 Pro Max використовуватиме акумулятор із підвищеною…

    17.05.2024

    Кращий за iPhone 14 і Galaxy S24. Фахівці DxOMark протестували камеру Google Pixel 8a

    Експерти DxOMark протестували камеру смартфона Google Pixel 8a. Незважаючи на позиціонування як спрощену модель і…

    17.05.2024

    В мережу потрапили нові деталі та характеристики Galaxy Z Fold 6

    Samsung готується представити Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 в найближчі місяці.…

    17.05.2024

    Meta працює над власними навушниками з камерою та штучним інтелектом

    Як ми звикли чути з 2023 року, сфера застосування штучного інтелекту розширюється. Компанії змагаються за…

    17.05.2024

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024