Categories: Ґаджети

Топ-5 особливостей Xiaomi Mi Band 5

Share

Спортивні браслети з кожним днем ​​стають все більш популярними в усьому світі, а купують їх все частіше і частіше жителі України, Європи, Індії, Китаю і навіть США. Попит на такого роду наручні пристрої зростає з рекордною швидкістю, а відбувається це в міру розширення їх функціональних можливостей і, крім того, у міру зниження їх вартості. Уже в наступному 2020 року в продаж надійде такий електронний пристрій, як Xiaomi Mi Band 5. Він запропонує всім покупцям масу різних особливостей, про які стало відомо.

Розробка цього наручного гаджета вже почалася, а стартувала вона буквально на днях. Спочатку планувалося приступити до цього лише на початку осені, але китайська корпорація вирішила не чекати, адже запущений в продаж Mi Band 4 зараз користується дуже великим попитом з боку покупців. Очікується, що фітнес-трекер наступного покоління анонсують вже в червні 2020 року. Так, до цього самого моменту ще майже цілий рік, але зате вже зараз відомо, що всіх покупців зможе порадувати така новинка, як Xiaomi Mi Band 5. Вона, як і всі її попередники, буде коштувати всього 169 юанів, що становить всього 800 гривень.

Відомо, що Xiaomi Mi Band 5 оснащений 1,2-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, тобто в порівнянні з нинішнім трекером дисплей став відчутно більшим, а значить і користуватися ним виявиться зручніше. Крім того, ремінець браслета нарешті отримає надійну застібку, як в смарт-годинниках, за рахунок чого наручний гаджет виявиться неможливо втратити. Зараз таке можуть запропонувати тільки ремінці від сторонніх компаній, якість яких викликає питання. Головним же нововведенням спортивного браслета зразка 2020 року виявиться можливість проводити ехокардіографію, тобто робити ЕКГ серця для виявлення різних захворювань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливість робити ЕКГ зараз є в смарт-годинниках Apple Watch Series 4 і в деяких інших, проте широкого поширення така функція поки що не отримала, тоді як в спортивних браслета її так і зовсім взагалі немає. Також Xiaomi Mi Band 5 за рахунок спеціальних датчиків на тильній частині корпусу зможе визначати рівень води в організмі і, крім того, рівень стресу. На основі цих відомостей, а також багатьох інших, браслета зможе давати персональні рекомендації, які стануть ще однією унікальною особливістю. Вони будуть грунтуватися на технології машинного навчання і ШІ, тому чим довше і частіше користувач буде використовувати цей гаджет, тим краще і точніше він зможе працювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024

    Блогер перевірив, чи можна погнути нові iPad Pro на M4 (відео)

    На початку травня Apple презентувала абсолютно нові 11- та 13-дюймові iPad Pro на чіпах M4.…

    16.05.2024

    Експерти назвали 6 найпопулярніших виробників смартфонів за останні 10 років

    Аналітики AltIndex підрахували кількість усіх смартфонів, проданих Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та іншими компаніями з…

    16.05.2024

    Що покажуть на PlayStation Showcase 2024: всі витоки

    Насувається новий ігровий рік. Безліч сюрпризів та подарунків. Sony буде дивувати і радувати своїх шанувальників…

    16.05.2024