Categories: Ґаджети

Несподівані подробиці про GTA 6 здивували геймерів

Share

Як стало відомо від надійного джерела, який раніше вже багато разів повідомляв достовірні точні відомості, відеогра GTA VI стане хітом, тому що розмір її карти виявиться більш ніж в п’ять разів більше, ніж в існуючій зараз останній грі з цієї серії. Гравців чекають сотні різних транспортних засобів, причому майже всі такі стане можливим модифікувати. Крім того, геймерам запропонують масу інших особливостей, серед яких буде зміна епох і суворі погодні умов, на кшталт повеней і, крім того, навіть землетрусів. Оскільки ще ніхто не робив нічого такого в масштабах відкритого світу, студія Rockstar Games витрачає на це колосальні суми грошей.

Втім, 23 липня 2019 року, в мережі з’явилися несподівані подробиці про Grand Theft Auto VI, якими навряд чи хтось залишиться задоволений. Справа в тому, що це саме джерело запевняє, що відеогра вийде виключно для консолі наступного покоління, причому всього однієї – Sony PlayStation 5. Стверджується, що японська корпорація запропонувала видавництву Take-Two Interactive величезну суму грошей за те, щоб відеогра GTA 6 стала ексклюзивом для PS5, а зберігати за собою такий статус вона буде щонайменше протягом двох місяців з моменту релізу.

Таким чином, всім бажаючим пограти в такий хіт доведеться спочатку розщедритися на покупку ігрової приставки, а власники потужних ігрових комп’ютерів, які сподівалися пограти в Grand Theft Auto VI з настройками 8K або навіть більш високими, так і зовсім в прольоті. Звичайно, можливо, через кілька років після релізу GTA 6 вийде для платформи PC, але до цього часу вона вже втратить свою актуальність в ігровому співтоваристві, тому всім, хто хоче бути «в темі», доведеться купувати собі Sony PlayStation 5, а потім віддавати ще й велику суму грошей за відеогру, щоб насолодитися унікальним ігровим процесором. Коли про все це оголосять офіційно, все гарантовано будуть в шоці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: GTAукр
  • Останні записи

    Google Pixel 8a з першим оновленням отримує генератор шпалер на основі ШІ

    Світ смартфонів не стоїть на місці, і компанії постійно шукають нові способи здивувати та порадувати…

    16.05.2024

    Названо смартфони Nokia які отримають Android 15

    Nokia - один з небагатьох брендів, які пропонують на своїх смартфонах версію Android, близьку до…

    16.05.2024

    Виявлено перший троян для iPhone: ступінь його ризику досі невідома

    Торік, у жовтні 2023 року, на Android з’явився новий троян “Golddigger”, який використовує служби доступності.…

    16.05.2024

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024