Categories: Ґаджети

Sony PlayStation 5 сильно здивувала всіх покупців

Share
Час читання: 2 хв.

В інтерв’ю виданню Cnet глава ігрового підрозділу PlayStation Джим Райан повідомив про те, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 виявиться оснащена флеш-пам’яттю SSD, а це означає, що всі відеоігри зможуть запускатися максимально швидко. Що стосується графіки, то всі геймери можуть розраховувати на фотореалістичну графіку в 4K UHD з підтримкою HDR10, а частота кадрів зможе досягати значення в цілих 120 кадрів в секунду. Крім того, на базі платформи PlayStation Now виявиться запущений спеціальний сервіс, який дозволить запускати будь-які старі ігри на консолі нового покоління.

Цим новинка в особі Sony PlayStation 5 гарантовано сильно здивує всіх покупців, тому що вона виявиться здатна без будь-яких складнощів запускати відеоігри, створені для PlayStation 4 за більш ніж п’ять років перебування на ринку. За рахунок цього, як очікує японська корпорація, інтерес покупців до новинки виявиться вкрай високим з самого моменту початку, тому що кожен її власник зможе запускати як будь-які старі ігри, так і будь-які нові, виходити які будуть протягом багатьох років. Це стане конкурентною перевагою PS5, як вважає її компанія-виробник.

Таким чином, виходячи з усього цього, стає цілком очевидно, що вже відразу після появи у продажу ігрова приставка наступного покоління зможе миттєво замінити собою стару модель в особі PS4, так як від такої вже не буде ніякого толку. Очікується, що ігрову приставку Sony PlayStation 5 анонсують в рамках виставки E3 2020 на Лос-Анжелесі в червні наступного року, а вже через півроку її повинні запустити в продаж, тобто купити PS5 стане можливим в листопаді-грудні. Базова версія консолі, найімовірніше, отримає цінник на рівні $ 500, але поки що це лише чутки, які нічим не підтверджені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Представлено HMD 110 та HMD 105: нові смартфони для літніх людей з вологозахистом та USB-C

    Компанія HMD Global, яка відома своїми пристроями під брендом Nokia, випустила два нові кнопкові телефони…

    26.06.2024

    Інсайдери показали Apple Watch X з 2-дюймовим дисплеєм на CAD-рендерах

    Чутки свідчать, що Apple планує суттєво оновити Apple Watch до десятої річниці пристрою, і 91mobiles…

    26.06.2024

    ChatGPT для macOS став доступним для всіх користувачів без обмежень

    Компанія OpenAI оголосила, що додаток ChatGPT для Mac став доступним для всіх користувачів. Хоча додаток…

    26.06.2024

    Canalys опублікував новий рейтинг продажу повністю бездротових навушників

    У першому кварталі 2024 року компанія Canalys опублікувала список найбільших поставок бездротових навушників в материковому…

    26.06.2024

    Motorola та Google об’єдналися для впровадження функцій штучного інтелекту у смартфони Razr

    Motorola, яка є частиною китайської компанії Lenovo Group Ltd., та Google Cloud оголосили про укладання…

    26.06.2024

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024