Варажаючі рендери Samsung Galaxy Tab S6 показали унікальні можливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Android Headlines отримало офіційні рендери планшета Samsung Galaxy Tab S6, а також інформацію про особливості пристрою.

Підтверджено назву Galaxy Tab S6: Samsung пропустить версію S5, щоб не плутати користувачів з уже вийшовшим середньобюджетним планшетом Galaxy Tab S5e.

Як вже показували фотографії, що з’явилися в мережі на початку липня, Galaxy Tab S6 отримає на задній панелі поглиблення, в якому можна зберігати стилус S Pen з Bluetooth-модулем. Передбачається, що там буде здійснюватися бездротова зарядка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другий сенсор в основній камері дійсно з’явиться. Можливо, це датчик Time-of-Flight або ширококутна лінза. Android Headlines передбачає розширення на 13 Мп для основного і 5 Мп для додаткового сенсорів.

Планшет позбудеться 3,5-міліметрового джека для навушників, але збереже чотири стереодинаміки з налаштуванням від аудіокомпанії AKG. USB Type-C і контакти для підключення зовнішніх аксесуарів, в тому числі клавіатури, також присутні.

За інформацією видання, презентація Samsung Galaxy Tab S6 відбудеться 7 серпня разом із серією смартфонів Galaxy Note 10. Вартість планшета невідома, варіантів корпусу мінімум три: сірий, рожевий і блакитний.

Попередні витоки повідомляли про наявність чіпсета Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, дисплея діагоналлю 10,5 дюймів і Android 9 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.