Представлені розумні годинники Huami Amazfit GTR

Як і планувалося, компанія Huami сьогодні офіційно представила розумний годинник Amazfit GTR. У новинці ставка зроблена на різноманітність матеріалів і автономність, при цьому ціна знаходиться на цілком прийнятному рівні.

Почати варто з того, що Huami Amazfit GTR — це повноцінна лінійка пристроїв, в яку увійшли дві моделі з екранами діаметром 42 і 47 дюймів, а також їх спеціальні версії, відповідно, Iron Man Edition і Special Edition. Діаметр і роздільна здатність екрану AMOLED старшої моделі – 1,39 дюйма і 454х454 пікселя, молодшої – 1,2 дюйма і 390х390 пікселів.

Amazfit GTR 47mm можуть бути виконані в корпусі з нержавіючої сталі, алюмінієвого або титанового сплавів. А ось приміром версія Iron Man Edition складається з червоного шкіряного ремінця, чорного матового циферблата і золотистого корпусу з нержавіючої сталі.

Amazfit GTR 42mm запропоновані в чотирьох колірних варіантах. Ця модель легше і тонше старшої (товщина корпусу складає 9,2 мм, маса — 25,5 грама), для неї передбачено 100 варіантів відображення циферблата.

В плані функціональних можливостей моделі однакові. Вони оснащені модулями NFC і підтримують платіжну систему AliPay. Також передбачений приймач GPS/ГЛОНАСС, барометр, датчик ЧСС. Є і водозахист — 5AТM.

У цьому годиннику розробники зробили акцент на автономності. Як повідомляється, енергоспоживання пристрою в режимі очікування протягом доби знижено на 82,6%, а щоденне енергоспоживання зменшено майже вдвічі — на 48,7%. Декларована автономність молодшої версії — до 30 діб, старшої — і зовсім до 74 доби! Правда, для досягнення цих показників доведеться пожертвувати і Bluetooth і GPS, і датчиком ЧСС. Якщо ж використовувати годинник в звичайному режимі, з моніторингом сну, Bluetooth, NFC і GPS, то старша версія пропрацює 24 дні.

Що стосується цін, то вони виглядають наступним чином:

  • Amazfit GTR 47mm з корпусом з нержавіючої сталі або алюмінієвого сплаву — $145 (3 750 грн.);
  • Amazfit GTR 47mm з титановим сплавом – $203 (5 300 грн.);
  • Amazfit GTR 47mm Iron Man Edition — $203 (5 300 грн.);
  • Amazfit GTR 42mm — $116 (3 000 грн.);
  • Amazfit GTR 42mm Special Edition — $145 (3 750 грн.).

Більшість версій Amazfit GTR можна купити в Китаї вже прямо сьогодні, Amazfit GTR 42mm Special Edition надійдуть в продаж 30 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я