Яким буде наступний конкурент Apple Watch від Samsung

З дизайном і характеристиками Galaxy Note 10 ми вже знайомі, а тепер час подивитися на Galaxy Watch Active 2 – нові смарт-годинники Samsung, які вийдуть разом з флагманським Note. Презентація пристроїв відбудеться 7 серпня.

Сайт AndroidHeadlines опублікував перший офіційний рендер нових смарт-годинників. Завдяки йому підтвердилося не тільки назва аксесуара, але і його дизайн — новинка отримала круглий тонкий корпус з алюмінію. Скло, як і в першому поколінні, виступає над безелем і має приємне закруглення.

Згідно з чутками раніше, як і Apple Watch Series 4, нові годинники Samsung отримають функцію зняття ЕКГ і визначення падіння користувача. Вони будуть випускатися в двох розмірах – 40 і 44 мм. З інших особливостей: модулі Wi-Fi, LTE і NFC, батарея з розрахунком до 3 діб автономності, а також нова версія мобільної системи UI 1.5.

Оригінальні Watch Active, нагадаємо, були представлені зовсім недавно — в лютому. Вони оснащені екраном 1.1 дюйма, 768 МБ оперативної пам’яті, 4-гігабайтним накопичувачем і датчиком серцевого ритму. Їх корпус захищений за стандартом IP68 і MIL-STD-810G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.