Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Mix 4 на зображеннях виглядає неймовірно

Share

Однією з найбільш очікуваних новинок є флагман Xiaomi Mi Mix 4, який 8 липня 2019 року, показали на зображенні. На опублікованих знімках цей мобільний пристрій топового рівня виглядає просто приголомшливо, а оснащений він восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою мереж 5G.

Звичайно, опубліковані зображення нового флагмана китайської корпорації не є офіційними, але вони засновані на останніх чутках і витоках інформації. Корпус мобільного пристрою виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, а зустріти на тильній його частині можна потрійну основну камеру з вертикальним розташуванням, яке виглядає максимально красиво в усіх відношеннях. Прямо під нею розташований світлодіодний спалах, який є двокольоровим. Також на задній частині є напис з назвою моделі, а нічого іншого на ній немає.

Це означає, що сканер відбитків пальців вбудований в дисплей Xiaomi Mi Mix 4, що, в свою чергу, підтверджує відомості про те, що такий заснований на OLED-технології. Мобільний пристрій володіє кнопкою блокування і качельним регулювання гучності, а також новою кнопкою. Така, як очікується, буде використовуватися для швидкого запуску голосового помічника, причому якщо у випадку з Китаєм таким виступить фірмовий Xiao AI, то жителі України та інших країн світу зможуть використовувати Google Assistant . Потрійна фотокамера телефону забезпечить підтримку 5-кратного оптичного зуму, а також 7-кратного гібридного з невеликою втратою якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка в особі Xiaomi Mi Mix 4 повинна стати найбільш просунутим мобільним пристроєм компанії-виробника, отримавши не тільки передове технічне оснащення, але ще і масу інших особливостей. Серед її інтерфейсів користувачів чекають Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, Dual GPS і NFC. Крім того, всі можуть розраховувати на підтримку мереж 5G, проте в яких саме модифікаціях флагмана виявиться доступна така опція – невідомо. Офіційна презентація даного флагмана, оснащеного за останнім словом техніки, відбудеться вже в жовтні, а прямо «з коробки» на нього буде встановлена ​​операційна система Android 10.0 Q у вигляді прошивці MIUI 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024