Categories: Ґаджети

Головна особливість Xiaomi Mi Band 5 вразила всіх користувачів

Share

Вчора з’явилися перші подробиці про те, чим всіх покупців зможе порадувати наручний гаджет Xiaomi Mi Band 5, вихід якого на ринок очікується в середині наступного року. Робота над цією новинкою вже ведеться, так як інженерам поставили ряд складних завдань. Оскільки спортивний браслет Mi Band 4 за менш ніж один місяць було продано в Китаї накладом у більш ніж 2 млн штук, що говорить про абсолютний успіх, було вирішено розпочати роботу над Xiaomi Mi Band 5 не восени, як планувалося спочатку, а вже зараз. За рахунок цього в мережу потрапили перші подробиці про те, чим всіх покупців зможе порадувати даний трекер нового покоління. Оскільки робота над цим наручним гаджетом ще навіть не почалася, у компанії ще немає його працюючого прототипу, а всі особливості, які він повинен отримати, відображені на папері.

Так, зокрема, Xiaomi Mi Band 5 зможе робити ЕКГ, тобто електрокардіографію. За рахунок цього люди, у яких є проблеми з серцем, зможуть на постійній основі стежити за найважливішим органом людини, отримуючи в режимі реального часу дані про те, наскільки добре він працює. У разі необхідності браслет порадить звернутися за медичною допомогою, якщо будуть виявлені якісь захворювання, або ж відхилення від норми. Крім того, фітнес-трекер зможе вимірювати рівень води в організмі за рахунок спеціального датчика на тильній частині корпусу.

Цей показник дуже важливий для здоров’я людини, тому що, як відомо, людський організм здебільшого складається з води, без якої він не зможе протриматися і декількох днів. Браслет Xiaomi Mi Band 5 буде нагадувати своєму власникові пити воду, коли такий виявиться недостатньо в організмі в той чи інший момент часу. Це допоможе краще стежити за здоров’ям і, крім того, попереджати розвиток різних захворювань, адже чим краще насичується організм водою, тим краще він працює, а значить і ризик виникнення будь-яких проблем зі здоров’ям знижується. Ці дві головні особливості, які будуть реалізовані у вигляді одного датчика, гарантовано повалений всіх покупців в шок, так як жоден трекер на ринку зараз не може похвалитися нічим подібним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    У нових iPad Pro виявлено дивний недолік. Він пов’язаний із OLED-дисплеєм

    Редактори порталу iMore повідомляють, що деякі нові планшети iPad Pro з OLED-дисплеями мають проблеми при…

    14.05.2024

    Компанія Huawei зіткнулася з новими обмеженнями США

    Міністерство торгівлі США оголосило про подальше посилення експортних обмежень для китайського технологічного гіганта Huawei. Цей…

    14.05.2024

    Навіщо виробники клеять захисні плівки на скло смартфонів

    Виробники зазвичай не обмежуються захисним склом, що прикриває екран смартфона, і клеять на них ще…

    14.05.2024

    Названо головну причину терміново оновити iPhone до iOS 17.5

    Вчора відбувся реліз iOS 17.5 для користувачів сумісних моделей iPhone. Це одне з останніх оновлень…

    14.05.2024

    Apple розкрила таємницю, чому компанія не випускає MacBook із сенсорним екраном

    Нещодавно вийшли перші огляди iPad Pro і в них приділяється багато уваги новим дисплеям OLED,…

    14.05.2024

    Чи є в iPad Air (2024) дисплей із частотою 120 Гц

    На заході Let Loose компанія Apple анонсувала дві нові моделі iPad Air, одна з яких…

    14.05.2024