Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 5 отримає неймовірну можливість, яка врятує мільйони життів

Share

Джерело в китайській соцмережі Weibo повідомило про те, чим всіх порадує новий спортивний браслет, вихід якого на ринок відбудеться вже в наступному році, швидше за все влітку. Як і слід було очікувати, новинка стане поліпшеною в усіх відношеннях версією моделі нинішнього покоління, але при цьому вона отримає ряд важливих відмінностей. Стверджується, що за перші 8 днів з моменту навалу продажів Xiaomi зуміла продати більш ніж 1 млн примірників Mi Band 4, і це в одному тільки Китаї. У зв’язку з цим керівництво китайської корпорації доручив негайно почати роботу на новій моделлю, щоб випустити її на ринок вже в наступному році. Хоч її точну назву поки що точно і невідомо, але, швидше за все, називатися цей трекер буде саме Xiaomi Mi Band 5. У цьому наручні гаджет користувачів чекає оновлений зовнішній вигляд і екран збільшеного розміру, але конкретних подробиць з цього приводу поки що немає.

Як запевняє джерело в соцмережі Weibo, керівництво компанії поставило інженерам і програмістам завдання, які особливості має отримати нову модель фітнес-трекера. Так, зокрема, Xiaomi Mi Band 5 зможе записувати ЕКГ з точністю в 97%, прямо як смарт-годинник Apple Watch Series 4. Крім того, користувачів в новинці чекає функція аналізу крові, але на які саме показники – невідомо. Всі ці можливості будуть потрібні для того, щоб трекер міг в критичні моменти сповіщати свого власника про те, що він повинен негайно викликати допомогу, а в ряді випадків так і зовсім самостійно звернутися в екстрені служби, якщо його власник, наприклад, перестав рухатися.

Як вважають експерти, вбудований сканер крові буде працювати за рахунок спеціального датчика, який визначає концентрацію гемоглобіну, що відображає загальний стан усього організму в той чи інший момент часу. Швидше за все, таку новинку, як Xiaomi Mi Band 5, анонсують вже в червні 2020 року, тобто станеться це менше ніж через один рік. При створенні цієї моделі компанія-виробник, як і завжди, постарається запропонувати користувачам максимум можливостей за мінімальною ціною, а значить новий спортивний браслет стане найкращим в світі, так як конкурентів у нього з урахуванням вартості просто не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024