Xiaomi показала незвичайний гаджет для комунікації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Walkie Talkie не є самим модним засобом комунікації на даний момент, але такі пристрої як і раніше вважаються важливим засобом спілкування.

Сьогодні компанія Xiaomi випустила рацію BeeBest Walkie Talkie з основною особливістю — діапазоном дії 1-5 км. Пристрій також поставляється з компактним корпусом, завдяки чому його легко носити з собою.

BeeBest Walkie Talkie має стильний дизайн з вбудованим заднім затиском, за допомогою якого можна пристебнути пристрій до рюкзака чи ременя для зручного використання. Рація підтримує максимальну потужність 5 Вт, а налаштована антена з фосфористої бронзи володіє кращими характеристиками виклику, ніж звичайна мідна. Виробник заявляє, що з такою антеною ви зможете отримати хороший прийом в торговому центрі, підвалі або в інших складних умовах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій поставляється в двох версіях, кожна з яких має різну ємність акумулятора. З точки зору часу автономної роботи, версія високого класу оснащена літієвою батареєю на 3350 мА·год, чого вистачить на 7 днів роботи в режимі очікування і 12 годин в режимі використання. З іншого боку, стандартна версія має акумулятор ємністю 2000 мА·год, що гарантує 5 днів в режимі очікування і до 8 годин безперервної роботи. Пристрій поставляється з microUSB портом для зарядки, а також з трьохконтактним бездротовим зарядним пристроєм.

Що стосується цін, то стандартна версія Beebest Walkie Talkie коштує $20 (524 грн.) і поставляється в білому кольорі. Дорожчий аріант обійдеться в $24 (630 грн.) і доступний в темно-синьому кольорі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.