Categories: Ґаджети

Sony PlayStation 5 вразила всіх користувачів своїми можливостями

Share

Буквально вчора, відоме на весь світ видання The Wall Street Journal поділилося ексклюзивними відомостями про таку майбутню новинку, як Sony PlayStation 5. Їй приписують масу різних нововведень, в тому числі передове технічне оснащення. Вдалося з’ясувати, що дана ігрова приставка виявиться повною мірою заточена під професійний геймінг. Такий відрізняється від звичайного тим, що гравці отримують задоволення від суперництва з іншими професійними гравцями, а не просто від проходження гри або проведення дозвілля в мультіплеере. Головна мета таких гравців в тому, щоб стати краще за всіх інших, і багато хто отримує від цього задоволення.

Журналісти запевняють, що компанія Sony вирішила за рахунок PS5 значно збільшити частку хардкорних геймерів, а станеться це відразу після початку продажів нової ігрової приставки. Для цього японська корпорація вирішила зробити ставку відразу на кілька AAA-тайтлів з найкращим якістю графіки. У число таких входять Battlefield і Call of Duty, Overwatch і League of Legends, тобто чотири чотири змагальних дисципліни, в яких геймери зможуть змагатися один з одним. За рахунок підвищеної швидкості обробки графічної інформації, PlayStation 5 викличе захоплення всіх покупців, так як вона забезпечить недоступно раніше якість картинки.

Геймери зможуть грати в 4K при частоті на рівні 90 кадрів в секунду, що дозволить повною мірою насолоджуватися ігровим процесом. Також є відомості про те, що разом з Sony PlayStation 5 в продаж надійде спеціальний геймпад DualShock 5 Pro, що має низку переваг перед звичайними моделями. Його власники зможуть налаштувати на окремі додаткові кнопки виконання певних макросів, змінити чутливість кнопок і джойстиків, а також, крім того, використовувати масу інших переваг, які допоможуть зайняти якомога краще становище серед усіх гравців в тих чи інших іграх.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024