Categories: Ґаджети

Краще MacBook: представлений найкомпактніший ноутбук GPD P2 Max на Windows 10

Share

Буквально вчора цей бренд анонсував найкомпактніший на ринку ноутбук, що працює на базі Windows 10, а за своїми розмірами він кращий MacBook та інших пристроїв подібного типу, так як пропонує відчутно вищий рівень продуктивності. Новинка називається GPD P2 Max, а її продажі почнуться вже через кілька тижнів.

Ноутбук GPD P2 Max може похвалитися 8,9-дюймовим IPS-екраном формату WQXGA, володіючи при цьому роздільною здатністю 2560 на 1600 пікселів. За рахунок цього картинка виходить вкрай деталізованою, а людське око зовсім не бачить пікселів. За обробку графіки відповідає процесор Intel Core m3-8100Y, який доповнений графічним прискорювачем Intel UHD Graphics 615. В іншому, цей «вбивця» MacBook від Apple володіє 16 ГБ оперативної пам’яті, а також накопичувачем на 256/512 ГБ типу PCIe NVMe SSD, де швидкість передачі даних перевищує 2500 МБ / с. Для підключення до бездротових мереж є Wi-Fi 802.11ac.

Для підключення бездротових пристроїв, на кшталт мишок і клавіатур, в наявності Bluetooth 4.1 LE, а для зарядки використовується інтерфейс USB Type-C. Підключати різного роду периферію до компактного ноутбука GPD P2 Max можна за рахунок двох портів USB 3.0 (Type-A), а вивести картинку на монітор або телевізор можливо через micro HDMI. Не обійшлося навіть без звичного всім 3,5 мм роз’єму, призначеного для підключення навушників. Також виробник заявляє наявність в новій моделі стереофонических динаміків, пятирядной клавіатури повноцінного типу, сканер відбитків пальців і повноцінний трекпад.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на новинку встановлена ​​операційна система Windows 10, що дозволяє використовувати її для будь-яких завдань, починаючи від роботи з офісними документами і закінчуючи іграми. Офіційна рекомендована ціна GPD P2 Max в базовій версії – $ 705. В майбутньому на полиці магазинів можуть надійти і більш просунуті конфігурації, але коштувати вони звичайно ж будуть більше. Вже зараз всі охочі можуть оформити замовлення на новинку, а доставити її повинні в липні-серпні нинішнього року, як тільки почнуться повноцінні продажу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024

    Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

    Мобільний оператор "Київстар" розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку,…

    05.05.2024

    F-16 зі штучним інтелектом успішно провів тренувальний бій у США

    У США успішно випробували штучний інтелект (ШІ) для керування бойовим літаком. Як повідомляє Associated Press,…

    05.05.2024