Categories: Ґаджети

Grand Theft Auto VI розчарувала мільйони людей по всьому світу

Share

Буквально вчора, трапився великий витік даних про те, що вдає із себе нова частина легендарної серії ігор. Як стало відомо, весь ігровий світ виявиться відкритим, а буде він в п’ять разів більший ніж в GTA V, причому кількість транспортних засобів також виявиться розширено – вдвічі. До послуг гравця більше п’яти сотень різних автомобілів, починаючи від бюджетних і закінчуючи дорогими суперкарами, здатними розганятися до дуже високої швидкості. Зброї також виявиться дуже багато – близько сотні найменувань, причому більшу частину такого стане можливим модернізувати, підвищуючи його тактичні характеристики.

На ігровій карті будуть присутні три великих містах, повноцінних мегаполісу, а також п’ять міст відчутно менших, де будуть активно розгортатися дії сюжету, пов’язаного з торгівлею наркотиками. Поки що невідомо, скільки займе повне проходження сюжету в Grand Theft Auto VI, але напевно витратити на це доведеться близько одного тижня. Відомо, що гравець зможе купувати автомобілі, нерухомість, а також виконувати масу інших дій, аж до занять в тренажерному залі для підвищення витривалості і запасу здоров’я. Грати належить за жіночого персонажа, а нічого такого раніше Rockstar Games ніколи не пропонувала.

Відомо, що GTA VI вийде вже в 2020 році, але тут настає дуже погана інформація – дана відеогра вийде виключно для консолі Sony PlayStation 5, для якої вона виявиться ексклюзивом на два місяці. На практиці це означає, що всім бажаючим пограти в новий хіт, який обійдеться в $ 75, доведеться віддати величезну суму грошей за приставку наступного покоління. Виною всьому стала жадібність видавця Take-Two Interactive, який погодився укласти з Sony спеціальну угоду. Подібна інформація привела до сказу мільйони людей, які бажають грати в Grand Theft Auto VI на інших платформах, в тому числі на комп’ютерах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Вона не може вийти в 2020, так як не давно Rockstar games випустила Red Dead Redemtion 2.Вони працювали тільки над над нею. І за 2 роки вони не зможуть зробити групу.

  • І ще одне, ігри від компанії Rockstar завжди спочатку виходять на консолі, а лише через місяць чи 2 вони імпортуються не ПК, не треба постійно писати фігню в заголовках

  • Це їхні гроші, то значить шо gta буде на всіх платформах

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024