Представлений розумний годинник Amazfit Health Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з флагманськими розумними годинниками Amazfit Verge 2 компанія Huami вчора представила модель простіше. Новинка називається Amazfit Health Watch і, як випливає з назви, орієнтована на людей, що в першу чергу піклуються про власне здоров’я — спортсменів і літніх людей.

Особливість Amazfit Health Watch полягає у використанні однокристальної платформи Huangshan No. 1 власної розробки. Справа в тому, що цей «прискорювач ІІ» може використовуватися як в якості додаткового чіпа (в Amazfit Verge 2 він як раз доповнює SoC Snapdragon Wear 2500), так і в якості основної однокристальної платформи — саме в такому втді він застосовується в Amazfit Health Watch. В Huangshan No. 1 інтегрований RealBeats AI — движок, «аналізує біологічні дані для локального скринінгу в реальному часі». Тут мова йде про інтерпретацію даних ЕКГ — платформа в стані виявляти аритмії (включаючи миготливу), фібриляцію передсердь та інші патології. У разі, якщо загрозливий для життя стан буде визначено, годинник відправлять екстрену SMS на заздалегідь заданий номер.

Huami перевірила ефективність роботи годинників у співпраці з лікарями відділення кардіології першої лікарні Пекінського університету: перевірка ЕКГ у 12 відведеннях показала, що Amazfit Health Watch визначають миготливу аритмію з точністю 97,24%. Новинка може зберігати в пам’яті до 60 хвилин знятої ЕКГ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Health Watch підтримують Bluetooth і мають хороший водозахист — годинник витримує занурення на глибину до 30 метрів. На жаль, терміни випуску новинки поки не названі, але ціна вже відома — $100 (2 700 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.