Categories: Ґаджети

Xiaomi внесла важливі зміни в прошивку MIUI 11, про які зобов’язані знати всі

Share

Як стало відомо, прошивка MIUI 11 принесе з собою важливі зміни, про які зобов’язані знати всі користувачі. Справа в тому, що після довгих суперечок керівництво Xiaomi вирішило повністю прибрати всю рекламу зі свого фірмового програмного забезпечення, тому що її наявність негативно позначається на репутації всього бренду. Як приклад було наведено Pocophone F1, який стоїть досить мало, а частина його вартості відбивається за рахунок реклами, але такий страшенно багато. Нав’язливі рекламні вставки можна виявити в повідомленнях, у вбудованих додатках, а також, крім того, в налаштуваннях.

За замовчуванням нова операційна система буде показувати рекламу, але в налаштуваннях прошивки MIUI 11 з’явиться спеціальна настройка, яка дозволить її повністю відключити. При цьому перед виконання такої дії всім користувачам буде показуватися попередження про те, що демонстрація реклами дозволяє Xiaomi заробляти більше грошей, які потім йдуть на створення нових телефонів і поліпшення програмного забезпечення. Втім, якщо комусь реклама сильно заважає, її стане можливим відключити.

Крім того, нова операційна система в особі MIUI 11, а така вийде вже в цьому році, буде містити в собі відчутно менше реклами, ніж MIUI 10. Розробники прислухалися до побажань користувачів і вирішили зробити так, щоб фірмове програмне забезпечення стало менш нав’язливим. Всі ці нововведення абсолютно точно позитивно позначаться на популярності смартфонів Xiaomi, а рівень довіри до даного бренду зросте. Хоч анонс нової прошивки і очікується вже в липні, але фінальна стабільна її версія стане доступна тільки в жовтні-листопаді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024