Categories: Ґаджети

Представлений розумний годинник Amazfit Verge 2

Share

Низка тизерних картинок, присвячених розумним годинникам Amazfit Verge 2, припинилася: сьогодні Huami офіційно представила новинку. Пристрій не назвати дешевим, але за свої гроші він, мабуть, пропонує максимум можливостей.

Якщо Amazfit Verge виглядає більше як спортивний розумний годинник, то Verge 2 більше схожий на більш статусну модель Stratos. Пластиковий корпус загубився у часі — корпус Verge 2 цирконієво-керамічний, кінцевий матеріал вийшов дуже міцним і в той же час з приємною на дотик текстурою. Більш того, виготовлення корпусу проходить 24 стадії і займає дуже багато часу — 35 днів.

Дисплей AMOLED характеризується діаметром 1,39 дюйма і досить високою роздільною здатністю — 454х454 пікселів. Його захист забезпечує загартоване скло 2,5 D. Розробниками передбачено чотири варіанти відображення циферблата.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратна платформа новинки — Qualcomm Snapdragon Wear 2500 з чотирьохядерним процесором частотою 1,1 ГГц, 512 МБ оперативної пам’яті і модулем флеш-пам’яті eMMC об’ємом 4 ГБ. У пристрої застосована вбудована карта-eSIM, за допомогою якої можна здійснювати дзвінки (VoLTE). eSIM сумісна з усіма операторами Китаю, а про інших, само собою, нічого і не повідомляється.

Ємність акумуляторної батареї становить 420 мА·год, але автономність невелика — всього 28 годин. Виною тому безліч функцій, реалізованих в пристрої. Напевно, найголовніша з них — реєстрація ЕКГ в режимі реального часу. Версія Amazfit Verge 2 з цією можливістю обладнана “прискорювачем ШІ” власної розробки Huangshan No. 1. Він забезпечує не тільки точний моніторинг в режимі 24/7, але ще і розпізнає патології — аритмію, фібриляцію передсердь. Є в пристрої і NFC (підтримується оплата покупок через AliPay, оплата проїзду в транспорті, а також взаємодія з іншими пристроями, у тому числі автомобілем), і GPS, і Bluetooth 4.2, і, само собою, Wi-Fi. Годинники також захищені від зовнішніх впливів відповідно до ступеня IP68.

Вартість базової версії Amazfit Verge 2 — $145 (3 800 грн.). Версія з підтримкою ЕКГ оцінена в $190 (5 000 грн.). Ну а найдорожчий варіант підготовлений для любителів месників — Avengers limited edition (те ж саме, до речі, пропонує Xiaomi зі своїм новим Mi Band 4). Обмежена серія налічує 5000 штук, ціна кожної — $215 (5 700 грн.). З сьогоднішнього дня в Китаї можна купити тільки найпростішу версію Amazfit Verge 2, варіанти дорожче надійдуть у продаж в липні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024