Xiaomi Mi Band 4 представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і передбачалося, компанія Xiaomi сьогодні офіційно представила фітнес-браслет Mi Band 4. Новинка стала більшою за попередника за рахунок використання нового екрану — AMOLED з діагоналлю 0,95 дюйма роздільною здатністю 240х120 пікселів. Площа екрану збільшилася майже на 40%, і тепер він вміщує на 21 слово більше — якщо вимірювати в ієрогліфах. Дисплей, до слова, захищений загартованим склом 2,5 D.

Кольоровий екран підняв можливості кастомізації на новий рівень — Mi Band 4 дозволяє встановлювати різні теми оформлення.

Прошивка отримала більше можливостей: тепер на браслеті можна дивитися не тільки прогноз погоди (на поточний і кілька наступних днів), але і курси валют, розклад кінопрем’єр і т. д. Є і вбудований голосовий помічник, і управління жестами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Band 4 Як і раніше оснащується оптичним датчиком ЧСС. У разі, якщо серцевий ритм прискориться понад нормальних меж, браслет повідомить це вібрацією. А ось акселерометр оновлений — він тепер шестиосний. Всі шість режимів роботи (плавання, біг на вулиці, біг в приміщенні, ходьба, вправи і їзда на велосипеді) у своїй роботі покладаються саме на нього.

Браслет добре захищений від води: він витримує занурення на глибину до 50 метрів.

У лінійці збереглася версія з NFC, причому з її допомогою можна не тільки здійснювати покупки через AliPay і розплачуватися за проїзд у транспорті — через NFC браслета можна взаємодіяти з домашньою електронікою, джерелами освітлення, роботами, пилососами і розумними дверними замками.

Ємність акумуляторної батареї збільшилася до 135 мА·год. За офіційними даними в реальних умовах браслет працює до 20 днів, версія з NFC — до 15 днів.

Ремінці для Mi Band 3 і Mi Band 4 взаємозамінні. У стандартного ремінця п’ять колірних виконань — чорне, помаранчеве, синє, бордове і рожеве. Для шанувальників Месників випущена обмежена версія Mi Band 4 Avengers Alliance — c оригінальним ремінцем і темою оформлення.

Ціна базового Mi Band 4 — $25 (650 грн.), версія з NFC оцінена в $33 (900 грн.), Mi Band 4 Avengers Alliance — $50 (1 300 грн.). Продажі в Китаї стартують вранці 14 червня.

Моніторинг ЕКГ в Xiaomi Mi Band 4 не реалізований, але він є в новітніх розумних години Amazfit Verge 2, які теж представили сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.