Xiaomi Mi Band 4 з’явився в продажі за ціною 1 400 гривень

Офіційна презентація фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4 відбудеться лише через 5 днів, але новинку вже зараз можна придбати на Aliexpress. Продавець оцінив модель в 1388 грн ($ 49,99) і обіцяє безкоштовно доставити її в Україну протягом 25 днів. Про це повідомила редакція Простотеч.

На сторінці вказано, що мова йде про предпродажу і відправка здійснять тільки після презентації 11 червня, проте гроші з карти в процесі оформлення списують. У відділі опису наведені фотографії з витоків, а в розділі технічних параметрів – орієнтовні характеристики, які неодноразово спливали в мережі.

Нагадаємо, що за чутками Xiaomi Mi Band 4 оснастять кольоровим сенсорним екраном з діагоналлю 0,78-дюйма і дозволом 240 × 120 точок. Ємність акумулятора збільшиться з 110 мАг до 135 мАг, але з урахуванням більш «ненажерливого» дисплей час автономної роботи в кращому випадку залишиться таким же, як у Mi Band 3. Браслет отримає більш економічний Bluetooth 5.0 замість поточного Bluetooth 4.2.

Модель буде пропонуватися у версіях з NFC і без нього, причому скористатися модулем можна буде тільки в Китаї, так що особливого сенсу купувати його у нас немає. Виробник також обіцяє, що Xiaomi Mi Band 4 буде більш точно відслідковувати активність користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.