Categories: Ґаджети

Sony в два рази знизила вартість PlayStation 4

Share

Чим далі в майбутнє, тим потужнішими стають нові моделі комп’ютерів, смартфонів і навіть телевізорів, тоді як всі старі моделі навпаки застарівають, стаючи вже неактуальними. Відбувається все це вкрай швидко, причому з кожним роком такий цикл здійснюється все швидше і швидше. Здавалося б, що існуюча зараз на ринку консоль Sony PlayStation 4 вийшла на ринок тільки вчора, але насправді з тих пір пройшло вже майже шість років, так як її перше надходження в продаж сталося в кінці 2013 року. За такий великий термін вона дуже сильно застаріла, але при цьому не занадто сильно впала в ціні.

Саме тому ось уже як майже цілий рік попит на Sony PlayStation 4 з кожним днем ​​падає. У всьому цьому, звичайно, немає абсолютно нічого хорошого, так як консоль нинішнього покоління буде залишатися найновішою ще щонайменше півтора року, поки в продаж не надійдуть нові моделі. Втім, оскільки чуток про таких стають все більше і більше, багато людей не бачать сенсу зараз віддавати за PS4 цілих $ 349 – $ 400. Пов’язано це в першу чергу з тим, що кілька років тому, коли дана консоль була набагато більш актуальною, вона коштувала майже стільки ж.

У зв’язку з цим, як стало відомо від галузевого аналітика Майкла Пактер, раніше вже багато разів робив вірні заяви про плани виробників ігрових приставок, компанія Sony вже зовсім скоро в два рази знизить вартість PlayStation 4, щоб таким чином зробити її більш привабливою в очах всіх покупців. За рахунок цього цінник PS4 опуститься до $ 200, тобто він стане відчутно нижчим, ніж будь-коли раніше. Це дозволить всім бажаючим купити консоль приблизно за 7 000 гривень, що багато гарантовано зроблять, тому що нова модель коштуватиме щонайменше в три рази більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не варто забувати, що вже зараз багато ігор для платформи PS4 доступні для покупки менш ніж за $ 30, а під час різних розпродажів їх так і зовсім можна встигнути урвати за $ 15. Таким чином, всі люди, які куплять собі консоль Sony PlayStation 4 за зниженою вдвічі ціною, зможуть докупити для неї також безліч відеоігор, віддавши за них зовсім скромну суму грошей. Залишається вірити, що експерт прав і в цей раз, а подешевшати одна з найпопулярніших в світі ігрових приставок повинна вже в найближчі три місяці, тобто влітку нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024