Xiaomi Mi Band 4 отримав унікальну особливість, якій немає аналогів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Стало відомо про те, що новий фітнес-трекер китайської корпорації отримає таку унікальну особливість, яка абсолютно точно не залишить байдужими десятки мільйонів чоловік, які за рахунок цього захочуть собі купити Xiaomi Mi Band 4. По суті, даний наручний гаджет зможе похвалитися такою можливістю, аналогів якої на ринку зараз просто немає, принаймні якщо говорити саме про спортивні браслети, а не наручні годинники з цінником в кілька десятків разів більше.

Реклама

Справа в тому, що в Xiaomi Mi Band 4 встановлений повноцінний мікрофон, але потрібен він зовсім не для того, щоб спілкуватися за допомогою браслета по телефону. Робити цього не вийде у зв’язку з тим, що в конструкції трекера не передбачений динамік, а значить чути мову співрозмовника ніяким чином не вийде. Потрібен мікрофон для того, щоб мати можливість віддавати команди голосовому помічнику, а він, у свою чергу зможе їх віддавати і показувати відповіді на ті чи інші запити на кольоровому екрані. Для включення віртуального асистента потрібно просто натиснути на сенсорну кнопку під екраном, утримання її більш секунди.

За рахунок голосового помічника користувачі нового наручного пристрою зможуть встановлювати «розумний» будильник, дізнаватися дані про пройдену відстань за той чи інший проміжок часу, ставити нагадування і таймер, запускати режим тренування, отримувати відомості про погоду, а також виконувати масу інших дій. Список таких буде поступово оновлюватися з релізом нових додатків Mi Fit , які призначені для роботи зі спортивними браслетами. Залишилося тільки дочекатися офіційного анонса Xiaomi Mi Band 4, а такий трапиться вже в середині нинішнього місяця, тобто до цієї події приблизно 1 – 3 тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: