Xiaomi випустила смарт-годинник Amazfit Youth Edition за 2 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За своїм зовнішнім виглядом смарт-годинник Amazfit Youth Edition від компанії Xiaomi дуже сильно нагадують випущену раніше модель Amazfit Verge, але при цьому новинка працює на одному заряді відчутно більше, а от коштує вона навпаки менше, що абсолютно точно позитивно позначиться на досвіді використання, адже чим менше потрібно заряджати той чи інший гаджет, тим приємніше ним користуватися. За відображення інформації відповідає 1,3-дюймовий круглий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 360 на 360 пікселів, який захищений від фізичного впливу склом Corning Gorilla Glass 3.

Крім того, на склі є олеофобне покриття, яке запобігає появі відбитків пальців, а це абсолютно точно порадує всіх, адже за рахунок подібної особливості смарт-годинник завжди будуть виглядати максимально охайно. За допомогою Xiaomi Amazfit Youth Edition можна стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, вимірювати пульс, перевіряти роботу серця, а також розплачуватися в магазинах і різних закладах, тому що наручний пристрій має чіп NFC для безконтактної оплати будь-яких покупок.

Виробник заявляє підтримку відразу 11 різних видів спорту, в тому числі біг, їзду на велосипеді, заняття в тренажерному залі, теніс і багато інших. Для відстежування місцеположення смарт-годинник має модулі зв’язку GPS і GLONASS, що забезпечують високу точність вимірювання геолокації. У звичайному режимі використання Amazfit Youth Edition від Xiaomi працюють цілих 20 днів, а ось якщо постійно використовувати визначення місця розташування, то смарт-годинник на одному заряді протримаються всього 40 годин. Ремінець є знімним, завдяки чому можна використовувати рішення від сторонніх компаній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна рекомендована ціна, по якій можна купити Xiaomi Amazfit Youth Edition, становить всього $ 72 або ж 2 000 гривень. Продажі почнуться в Китаї вже в перших числах червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.