Xiaomi Mi Band 4 здивував всіх фанів своїми особливостями, характеристиками і ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 вийде в цьому році, але до цього часу жодної офіційної інформації про гаджет не надходило. Китайський портал CNMO поділився новими зображеннями пристрою і розкрив деякі подробиці.

Перше, що відразу помітно на фотографіях – кольоровий дисплей. До цього директор компанії-постачальника носимих гаджетів для Xiaomi Девід Цуй розповів, що Mi Band з кожним новим поколінням буде поліпшуватися. Мабуть, відсутність монохромного зображення – одне з таких поліпшень.

Щоб відповідати потужності кольорового дисплея, Mi Band 4 отримає акумулятор ємністю 135 мАг (в Mi Band 3 було тільки 110 мАг). Новинка буде поставлятися з Bluetooth 5.0 для поліпшення зв’язку між кількома пристроями, а також поліпшеною системою контролю серцевого ритму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно витоку, Xiaomi випустить браслет у двох варіантах: з NFC і без. Чи буде NFC працювати в міжнародній версії гаджета, невідомо.

Очікується, що версія Mi Band 4 з NFC коштуватиме 499 юанів (74,29 доларів), тоді як стандартна версія залишиться в діапазоні 200-300 юанів (29,78-44,67 доларів). Точна дата анонса пристрою не називається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.