Пауербанк HyperJuice ємністю 27 000 мА•год та потужністю 130 Вт заряджає гаджети за 1 годину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Hyper випустила новий портативний акумулятор під назвою HyperJuice, який підтримує сумарну вихідну потужність 130 Вт при підключенні до трьох портів.

Він оснащений двома портами USB-C, один з яких підтримує вихідну потужність 100 Вт, а інший порт — 60 Вт. Крім смартфонів пристрій також можна використовувати для зарядки ноутбука з роз’ємом USB-C, включаючи Apple MacBook Air і MacBook Pro. Він також оснащений стандартним портом USB 3.0, який підтримує вихідну потужність 18 Вт.

Зовнішній акумулятор HyperJuice поставляється з набором акумуляторів ємністю 27 000 мА•год, чого, за словами компанії, достатньо для повної зарядки Apple MacBook Pro. Також стверджується, що він відповідає правилам авіакомпаній і може перевозитися на літаках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаджет також підтримує вхідну потужність 100 Вт, компанія заявляє, що пристрій можна повністю зарядити всього за годину, з допомогою адаптера живлення, що входить в комплект поставки.

Габарити складають 164,33 x 77,15 x 25 мм при масі 661 г, він отримав алюмінієвий корпус і доступний в двох колірних варіантах (Silver і Deep Grey) за ціною 250 доларів (6 500 грн.).

Пристрій вийшов на Kickstarter ще в минулому році, перші покупці змогли замовити його за 150 доларів (3 900 грн.). Зібрана сума перевищила 1,3 млн доларів при необхідних 100 тис. доларів, але тільки зараз гаджет став доступний для вільного придбання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.